пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Про великодні кошики у Львові розповідає редакція PostEat. Щоб не вибирати паску в останній момент з того, що залишилося на полицях магазинів, краще подбати про замовлення наперед. Ми дізнались, які паски готують цьогоріч львівські ресторани і кондитерські та де ви можете замовити великодній кошик з різноманітними святковими стравами.
Valentino restaurant ( Swiss Hotel Lviv 4*)
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Що пропонують: великодній кошик — 2800 грн/2,8 кг, пасочка за старовинним домашнім рецептом (350/600 г) — 160 грн/220 грн.
Як замовити: за номерами телефонів +380972356777, +380322356766
Деталі: Ресторан Valentino знаходиться в історичній частині Львова на даху чотиризіркового готелю «Швейцарський» і займає два верхніх поверхи старовинної будівлі. В меню Valentino представлені класичні італійські страви, паста і хліб власної випічки, а також італійська піца з дров’яної печі. Щороку до Великодня в ресторані готують кошик з традиційними стравами до святкового родинного столу. Цьогоріч у великодньому кошику велика пасочка за старовинним домашнім рецептом, масло вершкове, сир домашній, яйця-крашанки, бурячки з хроном, ковбаска домашня запечена, полядвиця копчена, паштет печінковий, хрін, сіль, зелень, свічка. Також в можете замовити окремо середню або велику пасочку за старовинним домашнім рецептом. Зробити замовлення кошиків або замовити доставку страв можна за телефонами ресторану.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Що пропонують: Великодній бокс від Миколайовича — 2400 грн/2,75 кг, паска з цукатами в глазурі (мала/велика) — 95 грн/190 грн, безглютенова паска — 300 грн, пасочка дитяча “зефірні квіти” — 350 грн, краффін з цукатами, шоколадом та мигдалевими пластівцями — 250 грн.
Як замовити: на сайті або за номером телефону +380982292222
Деталі: «Голодний Микола» — великий ресторан галицької кухні з власною пекарнею, броварнею на території закладу та крамничкою. В ресторані подають традиційні галицькі страви. До Великодня підготували великий кошик для родини: паска з родзинками, цукатами та курагою, глазурована макарунадом, буженина з карківки, ковбаска домашня запечена, полядвиця свинна парова, шпондерок копчений, сир зі сметаною та зеленою цибулею, яєчка-крашанки, бурячки з хроном, хрін з яйцями, сирна пікантна намазанка, масельце, маковий кекс та узвар. Також ви можете замовити окрім традиційної паски безглютенову, з тематичним святковим декором, дитячу із зефірками та краффін з цукатами.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Що пропонують: Великодній набір з кошиком — 1185 грн, Набір Великодній – великий — 985 грн.
Як замовити: на сайті
Деталі: Холдинг емоцій !FEST є львівською компанією, яка створила понад 20 успішних ресторанних форматів: “Криївка”, “Реберня”, “П’яна Вишня”, “Львівські Пляцки” та інші. Також компанія має власну маємо пивоварню і організовує доставку страв із закладів мережі. До Великодня ви можете замовити великий великодній набір з кошиком та без нього, який вже попередньо освячений. До набору ми поклали: паска велика, крашанки, ковбаса копчена на дровах, шинка, намазка сирна, намазка хрін з яйцем, бурячки з хроном, свічка, букшпан. Замовити великодні набори можна до 14.04 до 13:00. Безкоштовна доставка пасок та великодніх наборів відбуватиметься 15.04 з 10:00 до 14:00. Знижки при самовивозі 10%. Самовивіз із м. Львів, вул. Старознесенська, 24-26 буде працювати 15.04 з 10:00 до 14:00.

Що пропонують: паска середня із цукатами та родзинками — 250 грн/360 г, паска велика із цукатами та родзинками — 350 грн/550 г, паска крафін із цукатами та родзинками — 290 грн/350 г, паска велика із лимонним курдом, родзинками та цукатами — 420 грн/640 г.
Як замовити: за номером телефону +380670082222
Деталі: Park. Art of Rest — елегантний ресторан у мальовничому львівському парку. Основне меню Park. Art of Rest об’єднує в собі страви з усього світу: тут підібрані м’ясні та рибні страви, а також представлені вегетаріанські пропозиції. До Великодня в ресторані підготували 3 види пасок: паска із цукатами та родзинками, паска крафін із цукатами та родзинками і паска із лимонним курдом, родзинками та цукатами.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Що пропонують: паска з шоколадом (500 г/800 г) — 250 грн/350 грн, паска традиційна (350 г/600 г) — 100 грн/130 грн, дитяча паска (350 г/550 г) — 210 грн/260 грн, преміум паска (350 г/570 г) — 150 грн/190 грн, паска з карамеллю (500 г/800 г) — 350 грн/450 грн.
Як замовити: на сайті
Деталі: «Гуцульський двір» — етно-ресторан української кухні створений у форматі музею гуцульського життя (тут є колекція старовинного посуду, прикрас та гуцульського одягу). В закладі готують традиційні страви української та гуцульської кухонь. Кондитерський цех ресторану до Великодня підготував різноманітні паски: традиційну, шоколадну з родзинками або без, дитячу з тематичним декором, преміум у дизайнерському пакованні та паску з карамеллю.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Що пропонують: пухка та ніжна класична паска панеттоне (мала/середня/велика) — 245 грн/420 грн/550 грн, паска з кракелюром ваніль-карамель (середня) — 490 грн, паска з лимонним курдом (середня) — 490 грн, Яйце Пасхальне — 149 грн.
Як замовити: на сайті та за номером телефону +380504307575
Деталі: SHOco — мережа сучасних львівських кондитерських. У закладі можна скуштувати круасани, печиво, еклери, макарони, торти, цукерки. Також щодня для гостей команда SHOco готує солодкі та солоні сніданки. До Великодня в кондитерські підготували три види пасок: пухку та ніжну класичну паску панеттоне, паску з кракелюром ваніль-карамель та паску з лимонним курдом. Окрім цього, можна замовити сет цукерок, сети макаронів, сирник з персиком та десерт “Яйце Пасхальне” (кокосово-мигдалевий бісквіт, шоколадний хрусткий прошарок на основі білого шоколаду, шматочки манго та пюре маракуї, кокосовий ганаш на основі кокосового молока, хрусткий кранч на основі білого шоколаду).
Головна фото: Valentino
Фото: Facebook Valentino, «Голодний Микола», !FEST, Park. Art of Rest, «Гуцульський двір», SHOco.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi