Великодні кошики у Львові: де замовити святкові страви та паски - PostEat

пошук

Великодні кошики у Львові: де замовити святкові страви та паски
10-04-2023 0 3126

Про великодні кошики у Львові розповідає редакція PostEat. Щоб не вибирати паску в останній момент з того, що залишилося на полицях магазинів, краще подбати про замовлення наперед. Ми дізнались, які паски готують цьогоріч львівські ресторани і кондитерські та де ви можете замовити великодній кошик з різноманітними святковими стравами.

Valentino restaurant ( Swiss Hotel Lviv 4*)

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Що пропонують: великодній кошик — 2800 грн/2,8 кг, пасочка за старовинним домашнім рецептом (350/600 г) — 160 грн/220 грн.

Як замовити: за номерами телефонів +380972356777, +380322356766

Деталі: Ресторан Valentino знаходиться в історичній частині Львова на даху чотиризіркового готелю «Швейцарський» і займає два верхніх поверхи старовинної будівлі. В меню Valentino представлені класичні італійські страви, паста і хліб власної випічки, а також італійська піца з дров’яної печі. Щороку до Великодня в ресторані готують кошик з традиційними стравами до святкового родинного столу. Цьогоріч у великодньому кошику велика пасочка за старовинним домашнім рецептом, масло вершкове, сир домашній, яйця-крашанки, бурячки з хроном, ковбаска домашня запечена, полядвиця копчена, паштет печінковий, хрін, сіль, зелень, свічка. Також в можете замовити окремо середню або велику пасочку за старовинним домашнім рецептом. Зробити замовлення кошиків або замовити доставку страв можна за телефонами ресторану.

Голодний Микола

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Що пропонують: Великодній бокс від Миколайовича — 2400 грн/2,75 кг, паска з цукатами в глазурі (мала/велика) — 95 грн/190 грн, безглютенова паска — 300 грн, пасочка дитяча “зефірні квіти” — 350 грн, краффін з цукатами, шоколадом та мигдалевими пластівцями — 250 грн.

Як замовити: на сайті або за номером телефону +380982292222

Деталі: «Голодний Микола» — великий ресторан галицької кухні з власною пекарнею, броварнею на території закладу та крамничкою. В ресторані подають традиційні галицькі страви. До Великодня підготували великий кошик для родини: паска з родзинками, цукатами та курагою, глазурована макарунадом, буженина з карківки, ковбаска домашня запечена, полядвиця свинна парова, шпондерок копчений, сир зі сметаною та зеленою цибулею, яєчка-крашанки, бурячки з хроном, хрін з яйцями, сирна пікантна намазанка, масельце, маковий кекс та узвар. Також ви можете замовити окрім традиційної паски безглютенову, з тематичним святковим декором, дитячу із зефірками та краффін з цукатами.

!FEST доставка

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Що пропонують: Великодній набір з кошиком — 1185 грн, Набір Великодній – великий — 985 грн.

Як замовити: на сайті

Деталі: Холдинг емоцій !FEST є львівською компанією, яка створила понад 20 успішних ресторанних форматів: “Криївка”, “Реберня”, “П’яна Вишня”, “Львівські Пляцки” та інші. Також компанія має власну маємо пивоварню і організовує доставку страв із закладів мережі. До Великодня ви можете замовити великий великодній набір з кошиком та без нього, який вже попередньо освячений. До набору ми поклали: паска велика, крашанки, ковбаса копчена на дровах, шинка, намазка сирна, намазка хрін з яйцем, бурячки з хроном, свічка, букшпан. Замовити великодні набори можна до 14.04 до 13:00. Безкоштовна доставка пасок та великодніх наборів відбуватиметься 15.04 з 10:00 до 14:00. Знижки при самовивозі 10%. Самовивіз із м. Львів, вул. Старознесенська, 24-26 буде працювати 15.04 з 10:00 до 14:00.

Park. Art of Rest

Що пропонують: паска середня із цукатами та родзинками — 250 грн/360 г, паска велика із цукатами та родзинками — 350 грн/550 г, паска крафін із цукатами та родзинками — 290 грн/350 г, паска велика із лимонним курдом, родзинками та цукатами — 420 грн/640 г.

Як замовити: за номером телефону +380670082222

Деталі: Park. Art of Rest — елегантний ресторан у мальовничому львівському парку. Основне меню Park. Art of Rest об’єднує в собі страви з усього світу: тут підібрані м’ясні та рибні страви, а також представлені вегетаріанські пропозиції. До Великодня в ресторані підготували 3 види пасок: паска із цукатами та родзинками, паска крафін із цукатами та родзинками і паска із лимонним курдом, родзинками та цукатами.

Гуцульський двір

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Що пропонують: паска з шоколадом (500 г/800 г) — 250 грн/350 грн, паска традиційна (350 г/600 г) — 100 грн/130 грн, дитяча паска (350 г/550 г) — 210 грн/260 грн, преміум паска (350 г/570 г) — 150 грн/190 грн, паска з карамеллю (500 г/800 г) — 350 грн/450 грн.

Як замовити: на сайті

Деталі: «Гуцульський двір» — етно-ресторан української кухні створений у форматі музею гуцульського життя (тут є колекція старовинного посуду, прикрас та гуцульського одягу). В закладі готують традиційні страви української та гуцульської кухонь. Кондитерський цех ресторану до Великодня підготував різноманітні паски: традиційну, шоколадну з родзинками або без, дитячу з тематичним декором, преміум у дизайнерському пакованні та паску з карамеллю.

SHOco

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Що пропонують: пухка та ніжна класична паска панеттоне (мала/середня/велика) — 245 грн/420 грн/550 грн, паска з кракелюром ваніль-карамель (середня) — 490 грн, паска з лимонним курдом (середня) — 490 грн, Яйце Пасхальне — 149 грн.

Як замовити: на сайті та за номером телефону +380504307575

Деталі: SHOco — мережа сучасних львівських кондитерських. У закладі можна скуштувати круасани, печиво, еклери, макарони, торти, цукерки. Також щодня для гостей команда SHOco готує солодкі та солоні сніданки. До Великодня в кондитерські підготували три види пасок: пухку та ніжну класичну паску панеттоне, паску з кракелюром ваніль-карамель та паску з лимонним курдом. Окрім цього, можна замовити сет цукерок, сети макаронів, сирник з персиком та десерт “Яйце Пасхальне” (кокосово-мигдалевий бісквіт, шоколадний хрусткий прошарок на основі білого шоколаду, шматочки манго та пюре маракуї, кокосовий ганаш на основі кокосового молока, хрусткий кранч на основі білого шоколаду).

Головна фото: Valentino

Фото: Facebook Valentino, «Голодний Микола», !FEST, Park. Art of Rest, «Гуцульський двір», SHOco.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi