пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Великодні кошики від закладів Києва шукала редакція PostEat. Цей особливий Великдень кожен з нас хоче провести в родинному колі, огорнути рідних любов’ю і турботою. Щоб ви не витрачали час на приготування святкового обіду, столичні заклади подбали про смачні традиційні страви для вашого столу. Паски, крашанки, ніжні паштети, запечена ковбаска, м’ясні рулети свіжа випічка — розповідаємо, що поклали у великодні кошики в ресторанах Києва цього року. Не забувайте ділитись теплом та допомогою з ближніми, наприклад, долучитись до збору на великодні кошики для дідусів та бабусь.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Що пропонують: стандартний великодній кошик – 2490 грн/4 кг, великий великодній кошик – 4290 грн/7 кг, панетоне з шоколадом та горіхами — 300 грн/450 г, панетоне з глазур‘ю та заварним кремом — 350 грн/700 г.
Як замовити: на сайті Tarantino family або за номером телефону +380442308888
Деталі: Сімейні італійські кафе «Буффаліно» створені, щоб дарувати родинне тепло та готувати неймовірні страви, на якій італійці знаються чи не найкраще. Саме тому до Великодня в закладах підготували спеціальні кошики зі смаколиками для родинного столу, щоб ви змогли більше часу провести з рідними. Стандартний великодній кошик складається з панетоне з заварним кремом, великодніх крашанок, запеченої курки з аджикою, буженини, слабосолоного лосося та крем-сиру, паштету, сирного антипасті та чіабатти. Великий великодній кошик задовольнить усіх членів великої родини, адже в ньому до набору стандартного кошика додали ще й лазанью болоньєзе та пляшку червоного вина Stump Jump Shiraz d’Arenberg — і все це оформлено у великий плетений кошик з ручкою. Такий святковий кошик зручно взяти з собою, щоб посвятити та накрити святковий стіл, так как як для святкування все є. Також ви можете замовити окремо панетоне з шоколадом та горіхами або панетоне з глазур‘ю та заварним кремом. Замовлення обов’язково треба зробити завчасно до 13 квітня на сайті або за номером телефону. Забрати замовлення можна 14 або 15 квітня в зручному для вас ресторані (на вул. Князів Острозьких, 8 або вул. Левка Лук’яненка, 18) або замовити доставку курьером Tarantino family (вартість доставки по Києву 100 грн).
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Що пропонують: Пасхальний Сет — 1790 грн, Паска Класична з декором на ваш вибір — 450 грн.
Як замовити: на сайті
Деталі: В ресторані сучасної української кухні Prynada Ukrainian Cafe готують найкращі страви європейської та сучасної української кухні в елегантній подачі. Команда ресторану Prynada вже відкриває замовлення на великодні страви — цьогоріч до «Пасхального Сету» входять паска (500 грам), крашанки (6 шт.), ковбаска (300 грам), м’ясний рулет (300 грам), паштет з курячої печінки (200 грам), вино або настоянка на вибір (0,5 л). Також в закладі підготували класичну паску з 2 видами родзинок, курагою та журавлиною з декором ручної роботи на ваш вибір. Також цьогоріч готуватимуть паски для наших неймовірних ЗСУ, а саме для воїнів 72-ї бригади Чорних Запорожців — ви завжди можете долучитися до такої гарної ініціативи! Замовлення приймають до 13 квітня включно на сайті. Доставка або самовивіз замовлень відбуватиметься 15 квітня. Замовлення можна забрати самостійно або ж замовити доставку: по Оболоні безкоштовно, по Києву 50 грн.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Що пропонують: Великодній Сет — 1650 грн, Паска з Nutella — 450 грн, свинний ошийок запечений — 950 грн/1,2 кг, сирник запечений в шоколадній глазурі — 400 грн/400 г.
Як замовити: на сайті
Деталі: HayLoft 2.0 – це атмосфера заміського відпочинку в межах столиці, місце, в якому легко відпочити від шаленого ритму великого міста. Поєднання локальних продуктів, сучасна подача і особливі авторські інтерпретації страв від шефа роблять меню HayLoft 2.0 особливим. В закладі вже готові приймати замовлення на великодні смаколики — у «Великодній Сет» цьогоріч входять паска (650 грам), яйця (4 шт.), свіжі овочі (400 грам), шпинатні завиванці (220 грам), паштет із курячої печінки (170 грам), домашня запечена ковбаска (400 грам) та буженина (240 грам). Від зараз і до 09 квітня на сет діятиме знижка — 1450 грн. Доповнити святковий кошик рекомендують основною м’ясною стравою, наприклад, запеченим свинячим ошийком, італійськими антипасті та різноманітними сетами для компаній. Зробити замовлення та ознайомитись з повним переліком страв на Великдень можна на сайті. Замовлення приймають до 14 квітня включно. Доставка замовлень відбуватиметься 15 квітня, а самовивіз 15 та 16 квітня.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Що пропонують: Великодній кошик з шоколадною паскою — 2665 грн, Великодній кошик з класичною паскою — 2625 грн, Великодній кошик з сирною паскою — 2765 грн.
Як замовити: за посиланням або за номером телефону +380501082838
Деталі: Кафе-сироварня «Мацоні» багато років зустрічає гостей теплом та гостинністю, дружньою атмосферою. В закладі підготували усе найсмачніше, аби ви могли розділити світле свято Великодня зі своїми близькими, не турбуючись про святковий стіл. Цьогоріч в «Мацоні» підготували три основні варіанти великодніх кошиків: з шоколадною паскою, з класичною паскою та з сирною паскою. Окрім цього, до кошку входять сало підчеревина запечена (0,5 кг), терин курячий з беконом (0,5кг), буженина (0,5кг), ковбаска домашня (0,5 кг), сир фірмовий сулугуні (0,2 кг), сир фірмовий імеретинський (0,2 кг), крашанки (10 шт.), фірмова настоянка (0,5л). Також ви можете доповнити кошик стравами з меню на свій смак. Замовлення приймають до 13 квітня включно за умови 100% передоплати (на рахунок або готівкою в закладі). Кошик ви можете забрати у закладі (бул. Ігоря Шамо, 1/5) або з доставкою на таксі за власний рахунок за тарифами перевізника.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Що пропонують: паска велика з печі з домашніми цукатами з абрикос та груш — 350 грн/560 г, королівська сирна паска з цукатами та шоколадом — 560 грн/600 г, олів‘є з індчикою домашнього копчення (0,5 кг) — 350 грн, вінегрет з тюлькою (0,5 кг) — 320 грн, сєвіче з оселедця з пюре з селери — 220 грн, паштет з азовського бичка, з мармеладом із ромашки (0,5 кг) — 340 грн, ростбіф з печі 1кг + соус + цибулевий штрудель — 1100 грн, копчені мідії (0,5 кг) — 500 грн, качка з яблуками (2 кг) — 1200 грн.
Як замовити: за номером +380965005097 та в соціальних мережах
Деталі: Ресторан Klukva & Brukva рестораторки та гастрономічної експертки Вікторії Пархоменко не перший рік провадить місію розвивати локальний продукт в Україні. В ресторані традиційно підготували паски та великий вибір різноманітних святкових страв, які потрібно замовити за три дні до бажаної дати. Ви можете замовити два види пасок — велика з печі з домашніми цукатами з абрикос та груш, прикрашену білковою помадкою, цукатами і карамелізованими горіхами та королівську сирну паску з цукатами та шоколадом, зверху политу шоколадною глазур’ю, прикрашену цукатами, горіхами та м’ятою. Святковий кошик ви можете зібрати самостійно, обравши із меню: олів‘є з індчикою домашнього копчення, сєвіче з оселедця з пюре з селери, паштет з азовського бичка з мармеладом із ромашки, копчені мідії та качку з яблуками.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Що пропонують: паска — 580 грн/600 г, паска — 780 грн/900 г, качка з печі в глазурі з ягідного квасу та копченим мандарином — 92 грн/100 г, ковбаса зі свинини — 218 грн, паштет з качки — 154 грн, сир сумський з томатами — 128 грн/100 г, крашанки — 16 грн/1 шт., вино «Товста Качка» — 450 грн/0,75 л.
Як замовити: за номером +380969496699
Деталі: «Товста Качка» — ресторація нової української кухні в центрі міста. Ресторація є проєктом досвідченого шеф-кухаря та ресторатора, президента Асоціації шеф-кухарів України Ігоря Брагіна. До Великодня в закладі підготували паски на основі білого шоколаду з горіхами та цукатами за авторським рецептом Ігоря Брагіна. Також ви можете сформувати власний кошик, обравши зі святкових страв: качка з печі в глазурі з ягідного квасу та копченим мандарином, ковбаска зі свинини, паштет з качки, крашанки та генеральске сало і різноманіття українських сирів.
Головна фото: «Буффаліно»
Фото: Facebook «Буффаліно», Prynada Ukrainian Cafe, Hayloft 2.0, Кафе-сироварня «Мацоні», Klukva&Brukva, Tovsta Kachka Restaurant.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi