Що приготувати на сніданок вдома: рецепти для активного робочого дня - PostEat

пошук

Що приготувати на сніданок вдома: рецепти для активного робочого дня
09-09-2025 0 299

Сніданок у вівторок, коли робочий день проходить вдома з ноутбуком, добра ідея для влансно ритуалу на початку тижня.

Заряджає енергією та допомагає налаштуватися на продуктивність. Забудьте про нудні страви, адже навіть у власному домі ви можете відчути себе як у затишному кафе в Сохо.

Авокадо-тост із яйцем

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Класика жанру. Швидко отримаєте ідеальний сніданок, не відволікаючись від ранкових планів.

Як приготувати: Підсмажте на сухій пательні два шматочки хліба (найкраще підійде цільнозерновий або житній). Поки хліб підрум’янюється, приготуйте яйце пашот: розбийте його в невелику склянку і обережно опустіть у киплячу воду. Варіть близько трьох хвилин, доки білок не схопиться, а жовток залишиться рідким. Розімніть м’якоть стиглого авокадо, додайте трохи солі, чорного перцю та пластівців чилі. Викладіть авокадо на хліб, зверху — яйце пашот. За бажанням прикрасьте мікрогріном або краплями оливкової олії. Ця страва поєднує здорові жири та білок, що ідеально для мозкової активності.

Сирники зі свіжими ягодами

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Домашній комфорт на рівні високої кухні. Ніжність та солодкий смак зроблять вівторок святковішим.

Як приготувати: Змішайте 250 г кисломолочного сиру (бажано 5% жирності), одне яйце, дрібку ванілі та 1-2 столові ложки цукру. Додайте 3-4 столові ложки борошна, але не перестарайтеся, щоб сирники були пухкими. Сформуйте невеликі кульки, обваляйте їх у борошні та притисніть, надаючи форми оладок. Смажте на розігрітій пательні з невеликою кількістю олії до золотистої скоринки. Подавайте сирники гарячими, прикрасивши їх свіжими ягодами (полуницею, лохиною, малиною) та сметаною або ніжним йогуртом. Це чудовий спосіб отримати порцію кальцію та білка.

Швидка шакшука

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Спробуйте приготувати шакшуку. Це не тільки смачно, але й дуже ефектно виглядає.

Як приготувати: У невеликій пательні обсмажте дрібно нарізану цибулю та червоний перець. Додайте банку консервованих томатів у власному соку, трохи томатної пасти, дрібку кмину, паприки та пластівців чилі. Доведіть суміш до кипіння та тушкуйте 5-7 хвилин. Зробіть у соусі невеликі заглиблення та обережно вбийте в них 1-2 яйця. Накрийте пательню кришкою і готуйте 5-7 хвилин, доки білок не буде готовий. При подачі посипте страву свіжою зеленню. Ситний, зігріваючий сніданок, який додасть яскравих фарб у  робочий день.

Французькі тости з бріошу

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

 Класичний, але завжди актуальний солодкий сніданок.

Як приготувати: Занурте шматочки бріошу в суміш яйця, молока та ванілі. Обсмажте на вершковому маслі до хрусткої скоринки. Подавайте французькі тости з кленовим сиропом та свіжими фруктами.

 

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi