Японські заклади Києва: куди піти за кацу-сандо, сашимі та якіторі - PostEat

пошук

Японські заклади Києва: куди піти за кацу-сандо, сашимі та якіторі
19-07-2023 0 3724


Японські заклади Києва шукала редакція PostEat. Японська кухня кардинально відрізняється від кухонь інших народів, в тому числі й азійських, особливим ставленням до збереження натуральності продуктів в стравах, спеціальною подачею і етикетом. Їжа в Японії проста, теплова обробка мінімальна, а максимальна увага приділяється збереженню природного вигляду та смаку продукту. Іноді продукти взагалі готують, лише нарізають. І ніколи не змішують дуже багато інгредієнтів. Японські заклади Києва познайомлять вас з дивовижним різноманіттям цієї азійської кухні.

Manga sushi

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Кільцева дорога, 1 (ТРЦ Respublika Park, 3 поверх)

Бюджет: ₴₴

Страви: рол з креветкою, манго та авокадо — 310 грн, фірмовий рол запечений з крабом та тунцем — 150 грн/300 грн, рол з опаленим лососем, грушею та сиром дорблю — 180 грн/360 грн, сет на двох (червоний дракон, чеддер рол з креветкою) — 620 грн, гункан спайсі мідії — 75 грн, осідзусі лосось — 385 грн, бургер рисовий з крабом — 270 грн, кацу-сандо курча — 230 грн, гречана локшина з качкою су-від — 290 грн, райс боул з абурі лососем — 290 грн.

Деталі: суші-ресторан, знаходиться в ТРЦ Respublika Park, світ аніме в інтер’єрі, японська кухня, дитяча кімната, роли й суші, осідзусі, японські бургери, страви вок, take away.

Manga Sushi — це справжній телепорт до сучасної Японії. Наряду з квітучими сакурами можна роздивлятися розписані стіни аніме героями, взяти манга збірку з полиці або зайняти місце прямо перед шефом, що працює на контактній кухні, та уявити себе десь посеред Токіо. Не нудьгують у Manga Sushi й діти, адже є крута дитяча кімната з гірками та сухим басейном. 

Прямо перед гостями створюються улюблені страви японської кухні. Фірмові роли з креветками, рибою, великою кількістю крем-сиру, ніжним авокадо та фірмовими соусами тут подають як цілими, так і половинками. Для компаній є два варіанти сетів — на двох та великі для дружніх посиденьок. Також у меню можна знайти як класичні варіанти бургерів із булочкою, так і рисові бургери з лососем, крабом або тунцем. 

Японський Привіт

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Рейтарська, 15

Бюджет: ₴₴

Страви: овочі цукемоно з кунжутом кімчі у соусі юзу — 160 грн, сашимі з лосося у соусі джпн хай — 295 грн, японські рисові кульки з вугром — 290 грн, місо суп з лососем татакі — 290 грн, тамаго рол з лососем, вугром, авокадо, філадельфією, спайсі-юзу соусом і унагі — 495 грн, нігірі з масляною і пюре дайкон-юзу — 95 грн, кацу-сандо з креветкою — 395 грн, 

Деталі: японська кухня, проєкт рестораторів Міші й Даші Кацуріних, лаконічний інтер’єр, автентичні смаки, сети, доставка.

«Японський Привіт» — це четвертий проєкт від рестораторів Міші й Даші Кацуріних, яким належать також «В’єтнамський Привіт», «Китайський Привіт» та «Тайський Привіт». Заклад знаходиться в одному з нових фудхолів «Рейтарська Circle» на першому поверсі. Особливість локації — будівля фудхолу має форму кола. Над меню закладу працювали японські шеф-кухарі, тому смак в стравах автентичний. В закладі готують сашимі, рисові кульки, місо суп, роли, онігірі, кацу-сандо та хенд роли.

Mr. ZUMA

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: площа Спортивна, 1а

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: тунець татакі з соусом понзу — 545 грн, хрусткі спрінг-роли з креветкою, свининою та солодким соусом чилі — 235 грн, японські пельмені гьодза з кобе та фуа-гра — 425 грн, сет сашимі — 950 грн, рол з вугрем та креветками темпура — 565 грн, курча теріякі з салатом суномоно — 565 грн.

Деталі: японська кухня, морські делікатеси, севіче і тірадіто, устриці, широкий вибір вин з різних винних регіонів світу, тераса, доставка, take away.

Mr. ZUMA — сучасний ресторан японської кухні в ТРЦ «Гулівер». Стильний концептуальний інтер’єр ресторану в приємних тонах створює особливу лаунж-атмосферу. Ресторан Mr. Zuma розташований на п’ятому поверсі торгового центру Gulliver і має чудовий краєвид на центр Києва. Серед закусок ви знайдете страви темпура, хенд-роли, а на основні страву можна обрати тепан-які рис або локшину чи м’ясо, рибу й овочі на робта-грилі.

Fujiwara Yoshi

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Драгомирова, 11; вул. Солом’янська, 15а.

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: хон магуро філадельфія — 985 грн, рол чилі манго рору — 325 грн, спрінг роли з качкою — 235 грн, торі які удон вайто сосу — 245 грн, ебі гьодза — 335 грн, свинина тонкацу — 245 грн, кайсен місосіру гострий — 360 грн.

Деталі: шеф Йошихіро Фудзівара, авторська японська кухня, окремий VIP-зал, поставки унікальної риби, морепродуктів і оригінальних японських інгредієнтів до закладу, тунець-меню, акваріум з живими крабами, лобстерами, лангустами і устрицями, меню від шефа, бізнес ланчі.

Fujiwara Yoshi — це ресторани авторської японської кухні шефа Йошихіро Фудзівари. В Києві ресторани Fujiwara Yoshi є на вулиці Солом’янській та на Печерську на Драгомирова. Тут дотримуються високих стандартів якості завдяки ексклюзивним поставкам унікальної риби, морепродуктів та оригінальних японських інгредієнтів. У ресторані Fujiwara Yoshi можна не просто смачно поїсти, а й перейнятися загадковою культурою Японії, долучитися до її гастрономічних традицій.

Koneko bistro

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Драгомирова, 7

Бюджет: ₴₴

Страви: Том Ям з креветкою, листям лайму та кінзою — 295 грн, рол Філадельфія класична — 415 грн, креветки васабі — 310 грн, сашимі лосось Koneko — 285 грн, локшина з креветками та бобами едамаме — 290 грн.

Деталі: японське бістро, знаходиться на печерську, дизайн від Yova Yager, органічні чаї, пізні сніданки, дитяче меню, коктейлі, натуральні вина, резерв столів.

Koneko — бістро японської кухні, з органічними чаями, раменом і суші в ЖК «Новопечерські Липки». Дизайн авторства YOVA YAGER hospitality design, над айдентикою працювала графічна студія дизайну «Луч studio». Це місце, де можна ввечері посидіти компанією, вдень перекусити між зустрічами, а вранці поснідати з сім’єю. В меню супи, роли та сашимі, спринг-роли, локшина та рис.

Torisho & Izakaya bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Шота Руставелі, 12

Бюджет: ₴₴. 

Страви: карааге мікс — 479 грн, спайсі удон зі свининою ча-шу — 229 грн, локшина удон з ікорним соусом та яловичиною ніку — 269 грн, торікацу бургер — 239 грн, гьодза фрі з лососем — 209 грн, якіторі з кальмарів в соусі якіторі — 159 грн, окономіякі з тофу і шиїтаке — 199 грн.

Деталі: ресторан японської кухні, знаходиться в центрі міста, тематичний інтер’єр, відкрита кухня, страви за технікою карааге, демократичні ціни, щедрі порції, take away.

Бренд Torisho налічує понад 150 точок як в Японії, так і за її межами. Інтер’єр виконаний з використанням великої кількості натуральних матеріалів та авторських малюнків, якими розмальовані стіни. В основі меню карааге — японська техніка приготування, в якій курку, м’ясо або рибу маринують у соусі накацу з додаванням секретних інгредієнтів, панірують та смажать до хрусткої скоринки. Також в меню традиційна локшина удон, супи удон, гьодза, якіторі,  окономіякі та моті.

Головна фото: «Японський Привіт»

Фото: Facebook Manga Sushi, «Японський Привіт», Mr. ZUMA, Fujiwara Yoshi, Koneko bistro, Torisho & Izakaya bar.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi