пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
Заклади Луцька, що печуть свій хліб – це місце справжнього хлібопекарського мистецтва. Пекарі запрошують гостей скуштувати ароматний та смачний хліб, адже вкладають в нього душу. Заклади, де випікають хліб, дарують можливість справжнім шанувальникам хлібної майстерності насолодитися унікальними смаками та текстурами. Заклади Луцька, що печуть свій хліб стають важливою складовою культурного та кулінарного досвіду цього прекрасного міста. Детальніше про ці заклади читайте в матеріалі PostEat.
Не про ХЛіБ | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: проспект Волі, 9
Бюджет: ₴₴
Страви: пшеничний хліб – 60 грн, хліб бріош – 58 грн, житній хліб – 50 грн, грісіні – 35 грн.
Деталі: “Не про ХЛіБ” – це стильний гастробар та пекарня. Заклад чудово підійде для того, щоб тут попрацювати годинку за ноутбуком або ж випити чашку кави.
Тут щодня випікають свіжий хліб: пшеничний, житній, бріош та грісіні. Також тут випікають круасани з різними начинками, сінабони, равлики з фісташкою, десерт Pastel de Nata, горіхове та вівсяне печиво, декуаз.
Happy Bakery | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вулиця Кравчука, 48а
Бюджет: ₴₴
Страви: вермонтський хліб – 65 грн, волинська поляниця – 65 грн, мультизерновий хліб – 87 грн, каталонський хліб з журавлиною – 60 грн.
Деталі: Happy Bakery – це пекарня у центрі міста в стилі лофт, де гості можуть випити чашку кави та посмакувати десертом або свіжою випічкою. Це атмосферне місце, адже тут можна спостерігати за процесом випікання хліба.
У закладі створюють запашний хліб на заквасці без додавання дріжджів. В меню є вермонтський, мультизерновий, ллянний, мюнхенський, гречаний, олександрійський, козацький лляний, шведський заварний хліб, каталонський хліб з журавлиною, волинська поляниця, пікантний та франзуцький багет. Десерти у Happy Bakery виготовляються тільки з натуральних продуктів.
Idealist Coffee Co | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: проспект Волі, 8
Бюджет: ₴₴
Страви: цільнозерновий хліб – 24 грн, бріош – 28 грн, круасан вершковий – 52 грн, круасан з куркою – 168 грн.
Деталі: Idealist Coffee Co – це кав’ярня зі спешелті кавою. Стильний інтер’єр та витриманий глибокий смарагдовий колір, який використано в деталях, створюють незабутню атмосферу. У закладі гостей частують авторськими десертами, сніданками й бранчами від шефа та залучають до сучасних традицій кавової культури. В Idealist Coffee Co також випікають цільнозерновий хліб та бріош.
“СУЛІ ГУЛІ” | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: проспект Волі, 8а; Набережна вулиця, 2; вулиця Задворецька, 1А
Бюджет: ₴₴
Страви: шоті – 28 грн, сванський хліб – 27 грн, цванілі – 40 грн, сирний лаваш – 30 грн.
Деталі: “СУЛІ ГУЛІ” – це мережа пекарень та ресторанів грузинської кухні. Особливістю закладів грузинської кухні завжди була і є гостинність, тому персонал тут привітний та ввічливий. Це місце підійде для проведення часу з рідними та близькими.
Заклад спеціалізується на випіканні традиційного грузинського хліба: шоті, сванський хліб, цванілі (хліб з сиром сулугуні, часником і зеленню). Також в “СУЛІ ГУЛІ” можна купити лаваш, різні хачапурі та кудбарі, піде, мепурі, самси, слойки, шашлик в тісті, гвезелі.
“Студія хліба” | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Рівненська вулиця, 4
Бюджет: ₴₴
Страви: хліб яблуко-кориця – 55 грн, молочний батон – 39 грн, хліб гречаний террон – 55 грн, хліб “сонце” – 54 грн.
Деталі: “Студія хліба” – це крафтова пекарня зі свіжою випічкою, запашним хлібом на заквасках та ароматною кавою. Заклад працює як для індивідуальних замовлень, так і для корпоративних. Пекарня має затишний дизайн і є ідеальним місцем, щоб випити чашку кави з десертом. “Студія хліба” – pets friendly заклад, тому тут будуть раді вашим домашнім улюбленцям.
Хліб у пекарні виготовляють за традиційною технологією, він ферментований на заквасці. В меню є хліб яблуко-кориця, молочний батон, хліб гречаний террон, хліб “сонце”, хліб зерновий «серіалє». Також заклад відомий своїми круасанами.
Головна фото: Instagram happybakery_pekarnia
Фото: Instagram ne_pro_khlib; Instagram happybakery_pekarnia; IDEALIST COFFEE CO. LUTSK ChoiceQR; Instagram suliguli.rest; Instagram breadstudio.lu
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi