пошук
Бефстроганов
Бефстроганов – це тонкі шматочки яловичини у ніжному сметанковому соусі.
Ингредиенты
Телятина
200 грамм
Цибуля
2 штука
Печериці
100 грамм
Мариновані корнішони
50 грамм
Сметана
100 грамм
Вершки
100 грамм
сіль, перець, зелена петрушка
по вкусу
Инструкция приготовления
🕒 30 минут
1.Наріжте цибулю півкільцями та обсмажте на сковороді.
2.Подрібніть телятину, додайте шматочки м’яса до цибулі та смажте на великому вогні.
3.Зачистіть печериці, наріжте та додайте до решти інгредієнтів.
4.Наріжте кільцями мариновані огірки та відправте їх також до сковороди.
5.Додайте сметану та вершки, сіль та перець і все добре перемішайте.
Коментарi