пошук
Крамбл
Рецепт персиково-полуничного крамблу з імбиром та цитрусовим кремом шантільї.
Давид Митько – фіналіст шоу МастерШеф Діти-2 розповість рецепт неймовірно простого десерту, з яким здатна впоратись навіть дитина! Крамбл – це пиріг без основи з тіста, у якому фрукти чи ягоди викладають у форму, посипають пісочною крихтою і запікають в духовці. Щоб приготувати персиково-полуничний крамбл необхідно:
Для пісочної крихти:
- Фундук підсмажений 50 г
- Борошно 70 г
- Масло вершкове 25 г
- Цукор 50 г
Для фруктової основи:
- Персик (стиглий) 3-4 шт
- Полуниця 300 г
- Свіжий імбир 1 шматочок
- Цукор 2 столові ложки
- Вода 2 столові ложки
Для подачі: Збиті солодкі вершки
Коментарi