пошук
Салат з овочами-гриль та рікоттою
Салат з овочами-гриль та рікоттою, рецепты
Смачний, свіжий літній салат з ароматом грилю. Сподобається і вегетаріанцям.
Інгредієнти прості:
- рукола;
- баклажан;
- червоний солодкий перець капі;
- фіолетова ялтинська цибуля;
- м’яка рікотта;
- оливкова олія, густий бальзамічний соус;
- сіль, перець.
Готуємо:
Розрізаємо баклажан скибочками вздовж на 4-6 частин;
Кладемо баклажан окремо і щедро солимо, даємо йому полежати і пустити сік, щоб зникла гіркота;
Перець нарізаємо товстими скибочками;
Цибулинку розрізаємо навпіл і лишаємо їй хвостик, щоб вона трималася купи;
Віджимаємо баклажан від соку;
Заправляємо овочі оливковою олією, бальзамічним соусом, солимо та перчимо;
На грилі чи сковорідці-гриль підсмажуємо овочі;
Миємо та просушуємо листочки руколи, викладаємо на тарілку;
Підсмажену цибулину розрізаємо на великі шматки;
Зверху на руколу викладаємо овочі-гриль;
Чайною ложкою робимо з рікотти кульки (як з морозива) і викладаємо їх зверху на салат;
Заправляємо оливковою олією та густим бальзамічним соусом;
Готово!
Смачного Вам від KULIKCOOK!
Коментарi