Сирна запіканка з гранолою - PostEat

пошук

DEFAULT

Сирна запіканка з гранолою

24-12-2017 0

Ми знаємо, що здорова їжа має бути смачною. Шеф-кухар Леонід Козаченко обрав кілька ідей на кожен день для вас та вашої родини. Спробуйте корисні рецепти від команди FoodEx і порталу PostEat

Ингредиенты

Фермерського сиру 5%

200 грамм

Натурального меду

5 грамм

Яйце

1 штука

Вівсяних пластівців

50 грамм

Насіння (соняшника або гарбузове)

30 грамм

Родзинок

30 грамм

Фініка

3 штука

Кориця та гілочка м`яти

грамм

Видео к рецепту

Инструкция приготовления

🕒 30 минут

1. Збите яйце змішайте з розтертим сиром та медом до однорідності.

2. Щоб приготувати гранолу: до вівсяних пластівців додайте насіння, родзинки, розрізані фініки.

3. У харчову форму викладіть шар сиру. Зверху - гранолу і накрийте другим шаром сиру. Запікайте 15-20 хвилин при 180 градусах. Готову страву прикрасьте \"доріжкою\" з кориці та гілочкою м`яти.

Корисно, швидко, смачно!

Tweet

Коментарi

З цiєю стравою дивляться також: