Cмажений айсберг з кремом із пармезану та чорним трюфелем від Олександра Йоурза - PostEat

пошук

Cмажений айсберг з кремом із пармезану та чорним трюфелем від Олександра Йоурза

02-04-2021 0

Шеф Олександр Йоурз поділився справжнім весняним рецептом з нового меню Yourz Space Bistro — поєднання смаженого айсбергу з ніжним кремом із пармезану та ноткою чорного трюфеля зробить вашу весну яскравішою!

ЯК ПРИГОТУВАТИ СМАЖЕНИЙ АЙСБЕРГ З КРЕМОМ ІЗ ПАРМЕЗАНУ ВІД ОЛЕКСАНДРА ЙОУРЗА

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • 1 салат Айсберг
  • 500 г вершків 33%
  • 250 г тертого пармезану
  • 175 г сиру Філадельфія
  • Молодий козиний сир за смаком
  • Сіль, перець за смаком
  • Трюфельна олія (кілька крапель)
  • Слайси чорного трюфеля за наявності

КРОКИ:

  1. Всі інгредієнти для соусу поєднати, нагріти до 80С° і перебити до однорідної маси. Потім помістити в сифон для вершків і ще прогріти.
  2. Салат айсберг обсмажуємо на вершковому маслі з сіллю і перцем.
  3. Викладаємо на тарілку, зверху через сифон поливаємо кремом з пармезану, затираємо молодим козячим сиром (ми беремо в Le Silpo).
  4. Потім зверху ще поливаємо олієютрюфеля і затираємо чорним трюфелем. Якщо в холодильнику у вас немає чорного трюфеля, не переживайте, трюфельної олії буде досить. Приємного апетиту і кльової весни!

Олександр Йоурз | Facebook | Instagram

Tweet

Коментарi

З цiєю стравою дивляться також: