пошук
Cмажений айсберг з кремом із пармезану та чорним трюфелем від Олександра Йоурза
Шеф Олександр Йоурз поділився справжнім весняним рецептом з нового меню Yourz Space Bistro — поєднання смаженого айсбергу з ніжним кремом із пармезану та ноткою чорного трюфеля зробить вашу весну яскравішою!
ЯК ПРИГОТУВАТИ СМАЖЕНИЙ АЙСБЕРГ З КРЕМОМ ІЗ ПАРМЕЗАНУ ВІД ОЛЕКСАНДРА ЙОУРЗА
ІНГРЕДІЄНТИ:
- 1 салат Айсберг
- 500 г вершків 33%
- 250 г тертого пармезану
- 175 г сиру Філадельфія
- Молодий козиний сир за смаком
- Сіль, перець за смаком
- Трюфельна олія (кілька крапель)
- Слайси чорного трюфеля за наявності
КРОКИ:
- Всі інгредієнти для соусу поєднати, нагріти до 80С° і перебити до однорідної маси. Потім помістити в сифон для вершків і ще прогріти.
- Салат айсберг обсмажуємо на вершковому маслі з сіллю і перцем.
- Викладаємо на тарілку, зверху через сифон поливаємо кремом з пармезану, затираємо молодим козячим сиром (ми беремо в Le Silpo).
- Потім зверху ще поливаємо олієютрюфеля і затираємо чорним трюфелем. Якщо в холодильнику у вас немає чорного трюфеля, не переживайте, трюфельної олії буде досить. Приємного апетиту і кльової весни!
Коментарi