пошук
Запечена картопля з крем-сиром та куркою
Здавалося, світу відомі мільярди рецептів приготування картоплі – здивувати чимось новим точно не вийде. Та Philadelphia має у запасі декілька апетитних варіантів приготування популярного овоча для різних випадків.
Ми продовжуємо наш гастрономічний марафон домашньої кухні разом із крем-сирами Philadelphia і пропонуємо приготувати поживний обід, який захочуть скуштувати і друзі, і родина, і колеги з роботи.
Для ніжної та смачної страви нам потрібні:
- 4 великі картоплини;
- 350 грамів крем-сиру Philadelphia з зеленню;
- 2 столові ложки нежирного молока;
- копчена куряча грудка;
- 1 варене яйце;
- зелена цибуля або інша зелень за смаком.
Приготування:
- Розігріваємо духовку до 180°C, картоплю ретельно вимиваємо та запікаємо протягом години.
- Збиваємо міксером крем-сир Philadelphia з зеленню з молоком;
- Нарізаємо слайсами або кубиками курячу грудку;
- Нарізаємо дрібними кубиками яйце, подрібнюємо зелень.
- Коли картопля запеклася, виймаємо частину м’якоті, змішуємо її з сиром, заповнюємо картоплину цією масою та прикрашаємо зеленню, яйцем та шматочками курки.
Обід готовий! Як-то кажуть: «Все геніальне та СМАЧНЕ – просто»!
Коментарi