З 2022 року у штаті Нью-Йорк заборонять пластикові контейнери - PostEat

пошук

З 2022 року у штаті Нью-Йорк заборонять пластикові контейнери
20-12-2019 0 780


Губернатор штату Нью-Йорк Ендрю Куомо (Andrew Cuomo) виступив з пропозицією заборонити одноразові контейнери для їжі з пінопласту. Також пропонується заборонити пінопластові гранули для перевезення крихких вантажів.

Ініціатива губернатора є продовженням його діяльності по зменшенню забруднення пластиком навколишнього середовища. Першим кроком Ендрю Куомо у цьому напрямку стала пропозиція заборонити пластикові пакети 2019 року.

«Пінопласт є одним з найпоширеніших забруднювачів навколишнього середовища та несе реальну небезпеку здоров’ю людей. Контейнери та гранули можна побачити будь-де і ці предмети продовжують забруднювати нашу воду і дику природу. Якщо ми хочемо зберегти навколишнє середовище для наступних поколінь, то маємо діяти зараз», — цитує політика його офіційний сайт.

Очікується, що заборона почне діяти з 1 січня 2022 року. Обмеження розповсюджуватиметься на заклади харчування, включаючи ресторани, кафе, громадські організації, роздрібні магазини харчових продуктів тощо. Не можна буде пакувати харчові продукти та готову їжу. Порушників каратимуть штрафом у $250. За друге, третє та четверте порушення пропонується штраф у $500, $1000 та $2000.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi