пошук
Партнери
Автор
пошук
Партнери
Автор
Молочна компанія «Галичина» випустила новий продукт – «Barista Milk». Це ексклюзив спеціально для закладів HoReCa. Продукт ідеальний для приготування холодної та гарячої кави. А завдяки оптимальному вмісту білку якнайкраще підходить для митців лате-арту.
«Вже не перший рік ультрапастеризоване молоко від ТМ «Галичина» – улюблене молоко багатьох барист України. Адже вони знають, що з нього готується найсмачніша – густа та ароматна молочна пінка, яка додає ніжних та неповторних ноток кавовому напою. Тож ми вирішили працювати в цьому напрямку і створили ексклюзивний продукт для HoReCa», — розповіла Оксана Андрушків, директор з маркетингу молочної компанії «Галичина». — Дизайн упаковки «Barista Milk» відрізняється від інших продуктів ТМ «Галичина» і привертає увагу усіх поціновувачів кави».
Для приготування ультрапастеризованого молока (довготривалого зберігання) відбирають молоко від фермерських господарств найвищої якості. Завдяки сучасній технології обробки у молоці зберігаються усі корисні мікроелементи та вітаміни.
«Barista Milk» забезпечує кремоподібну та гладеньку пінку, містить оптимальний вміст білку, має нейтральний аромат, який підкреслює смак кавового зерна, витримує високу температуру спінювання.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi