Штучний інтелект створив пиво Beck's Autonomous - PostEat

пошук

Штучний інтелект створив пиво Beck's Autonomous
05-04-2023 0 672


Найбільший у світі виробник пива Anheuser-Busch InBev випустив пиво, яке повністю створене штучним інтелектом — від рецепта до рекламної кампанії. Новинку, яка отримала назву Beck’s Autonomous, було створено на честь 150-річчя марки Beck’s. Про це йдеться на сайті Beck’s. 

Рецепт пива, його назву та оформлення визначили нейромережі — ChatGPT та Midjourney. За заявою компанії AB InBev, Beck’s Autonomous – це один із перших сортів пива у світі, повністю створених за допомогою штучного інтелекту.

«Штучний інтелект створив рецепт, у якому використовується місцева, на 100% натуральна німецька сировина. Те, що штучний інтелект створив такий чистий склад, нам здалося вкрай цікавим. Він точно знає, що таке пиво, і що робить Beck’s таким смачним», — розповіли в компанії.

Пиво розлите в гібридну тару об’ємом 330 мл, яка виготовлена наполовину зі скла, наполовину з алюмінію.

Штучний інтелект не лише вигадав назву пива, його логотип та зовнішній вигляд тари, а й підготував матеріали для рекламної компанії — зображення та 360-градусне відео, яке з усіх боків показує незвичайний гібрид банки та пляшки. Пробну партію з 450 банок буде випущено на трьох ключових ринках — у Великій Британії, Німеччині та Італії. Споживачі цих країн можуть зареєструватися на сайті, щоб отримати шанс виграти пиво.

Фото: https://becks.it/; https://www.thedrinksbusiness.com/

Читайте також: 

Виноробна компанія 46 Parallel Wine Group отримала чотири нагороди на конкурсі WINE&SPIRITS Awards 2023

Heinz представив власне чорнило для татуювань

У 2022 році експорт вина з Італії до росії сягнув рекордної позначки

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi