Новий заклад. Луцьк: Gradnyi – ресторан, де поєднались різні кухні народів світу - PostEat

пошук

Новий заклад. Луцьк: Gradnyi – ресторан, де поєднались різні кухні народів світу
21-09-2023 0 935


Gradnyi 

Де: м. Луцьк, вул. Градний узвіз, 2

Години роботи: щодня з 09:00 до 22:00

Ресторан Gradnyi відчинив свої двері 22 серпня в тестовому режимі. Офіційне відкриття відбудеться 1 жовтня. 

Заклад, який належить мережі закладів Basilic Group, знаходиться в самому серці Луцька поруч з театральною площею та собором.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

У Gradnyi гармонійно поєднане все найкраще з різних країн, але в центрі всього, звичайно, Україна.

Меню закладу складається з страв української кухні та страз з різних кухонь світу. До кожного класичного рецепта у Gradnyi додали трішки авторського бачення. Також у закладі є рибний бар з особливими стравами та винною зоною.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Меню ресторану складається з суші/рибного бару, холодних та гарячих закусок, салатів, перших страв, пасти, ризотто, гарячих страв, десертів та сніданків. Також у закладі випікають торти на замовлення.

Барне меню складається з коктейлів, пива, вина, міцних алкогольних напоїв та безалкогольних напоїв.

Дещо з меню:

  • Хумус з томатною сальсою 95 грн;
  • Томати Кімчі з гуакамоле 115 грн;
  • Крем суп з томатів та печених перців 175 грн;
  • Сібас з неймовірно легким соусом та овочами — 440 грн;
  • Карбонара з вугрем — 210 грн;
  • Коктейль Hugo-Cloud — 190 грн.

Фото надані закладом

Читайте також про інші нові заклади:

Новий заклад. Київ: Lemongrass – поєднання тайської та ізраїльської кухні на Подолі

Новий заклад. Київ: «Бавовна» – ресторація авторської кухні біля Арсенальної площі

Новий заклад. Київ: «Чакри» – сучасний український ресторан на Ярославому Валу

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi