Євген Клопотенко показав відео з весілля і розповів, чи справді одружився - PostEat

пошук

Євген Клопотенко показав відео з весілля і розповів, чи справді одружився
27-10-2023 0 660


Український кухар Євген Клопотенко вперше прокоментував чутки про власне весілля, адже раніше він опублікував фото з РАЦСу. Виявилось, що таким чином він оголосив збір на авто для медиків інтернаціонального легіону і додав, що заради такої справи готовий на “весілля”.

У своєму Facebook шеф-кухар опублікував відео, де зображені він, солістка колективу OY Sound System Вікторія Родько і гуморист Василь Байдак. Ролик був зроблений нібито на весіллі Клопотенка. На відео кухар та співачка виходять із РАЦСу, сідають до авто, а комік їх возить вулицями Києва. Всі вони разом співають пісню про донати.

“Нам треба 2 000 000 грн, щоб придбати для медиків Інтернаціонального Легіону потужні Pajero Wagon і переобладнати їх в кейсеваки. Треба забирати своїх зі складних територій і рятувати.

Коротше, відкладайте ножі та вінчики й дивіться новий кліп “Донати”. А після перегляду — спершу донат, а далі ви знаєте — вподобайка, комент, репост. Посилання на банку в шапці профілю”, — написав Євген Клопотенко.

Задонатити на збір можна за посиланням.

Photo credit: Instagram klopotenko

Читайте також: 

На Одещині створили портрет Шевченка з яблук та встановили рекорд

Ресторан італійської кухні працює у Нікополі під постійними обстрілами

Ukraine Horeca Masters: найцікавіші лекції та майстер-класи від провідних шеф-кухарів та експертів індустрії гостинності

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi