Бред Пітт оприлюднив лист російського «горілчаного магната» до Анджеліни Джолі - PostEat

пошук

Бред Пітт оприлюднив лист російського «горілчаного магната» до Анджеліни Джолі
31-10-2023 0 532


Голлівудський актор Бред Пітт звинуватив російського мільярдера Юрія Шефлера у змові зі своєю колишньою дружиною Анджеліною Джолі в запеклій битві за виноробню Chateau Miraval і представив у суді електронний лист, який росіянин відправив актрисі, запрошуючи її відвідати його шотландський замок. Про це повідомляє Daily Mail.

Джолі продала частку 2021 року групі Stoli Шефлера за $64 млн. У травні 2022 року російський мільярдер надіслав Джолі електронного листа, звинувативши Пітта у спробі «саботувати» їхню угоду.

«Цим листом я хотів би подякувати вам за угоду, яку ми уклали. Я задоволений угодою, незважаючи на поточні розбіжності з паном Піттом з приводу його спроб саботувати й уникнути підписання акціонерної угоди. Однак я сподіваюся, що з часом ми станемо надійними партнерами і будемо отримувати задоволення від спільного бізнесу. Якщо вам коли-небудь знадобиться моя допомога, будь ласка, зв’яжіться зі мною телефоном. Моє запрошення відвідати мій маєток Тульчан у Шотландії залишається відкритим для вас і ваших дітей у будь-який час», — написав Шефлер.

Бред Пітт подав позов до суду через продаж колишньою дружиною частки виноробні Chateau Miraval без його згоди. Він звинуватив Джолі у порушенні контракту і з того часу звинуватив компанію Шефлера у «спробі ворожого поглинання винного бізнесу».

Photo credit: Associated Press; Daily Mail

Читайте також:

Ресторан у США почав штрафувати батьків за погану поведінку їхніх дітей

«Лавка Традицій» та Mastercard пропонують долучитися до безкоштовного триденного інтенсиву від «Фудпросвіти»

Burger King показав «найчистіший» та «найелегантніший» спосіб їсти бургери

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi