пошук
Баклажани в томатному соусі з пармезаном
Баклажани в томатному соусі з пармезаном, рецепти
Все геніальне – просто. Смачна вегетаріанська страва з баклажанів.
Нам потрібно:
- Баклажани – штучки 2-4 (залежно від кількості голодних людей);
- Рomodori pelati – консервовані томати-сливки у власному соку (1 банка);
- Пармезан;
- Оливкова олія;
- Сіль, перець.
Готуємо:
- Розрізаємо баклажани вздовж скибочками (на 4-6 скибочок кожен), щедро солимо, даємо їм полежати і пустити сік, щоб зникла гіркота, потім віджимаємо вологу;
- Розігріваємо духову до 180 градусів;
- Поливаємо баклажани оливковою олією, перчимо і трошки солимо;
- Відправляємо баклажани в духовку на 15-20 хв., перевертаємо їх час від часу;
- В цей час в блендері робимо порошок із пармезану і легко перемелюємо томати у власному соку (окремо від пармезану, звичайно ж);
- Виймаємо баклажани, поливаємо їх томатним соусом і ставимо в духовку ще на декілька хвилин;
- Викладаємо баклажани на тарілку, поливаємо соусом і щедро посипаємо пармезаном;
- Готово!
Смачного Вам від KULIKCOOK!
http://kulikcook.blogspot.com/
Коментарi