пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Переможців першої Української Барної Премії 2020 оголошено 28 квітня, було визначено лідерів незалежного голосування у 17 номінаціях.
Редакція PostEat розповідає про загальну кількість учасників в кожній номінації, фіналістів в номінаціях та розкриває кількість отриманих домінантами балів.
У цьому матеріалі розповідаємо про фіналістів номінації «Шотовий бар», партнером номінації є Absolut.
В номінації «Шотовий бар» представлені бари, в яких продаж шотів та міцного алкоголю становить більше 50% загальних продажів алкогольних напоїв. Загальна кількість номінантів: 13 закладів з 3 міст України: Запоріжжя — 1, Київ — 11, Львів — 1.
ТОП-5 барів номінації «Шотовий бар»
Переможець номінації — СКЛАД
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Кількість голосів: 135
Де: м. Київ, Бессарабська площа, 2
Бюджет: ₴₴. Закуски (70–250 грн), гарячі пательні (120 грн), десерти (50–60 грн).
Страви: пательня з куркою та овочами – 120 грн, дорадо на овочевій подушці – 220 грн, цибулева курка – 140 грн.
Напої: Apple Pie – 70 грн, «Єбанітка» – 70 грн, Kazantip – 70 грн, Woo Woo – 70 грн.
Деталі: цілодобовий бар на Бессарабці, мінімалістичний інтер’єр, великий вибір міцного елітного алкоголю, власний імпорт, комунальний стіл.
Великий бар «СКЛАД» з вечірками по п’ятницях і переважно чистим алкоголем в меню знаходиться у підвалі Бессарабського ринку та працює цілодобово. Дизайн закладу мінімалістичний, є 13-метрова барна стійка. Велику кількість алкоголю власники закладу імпортують самостійно. В меню ви знайдете понад два десятки шотів в єдину ціну, однією з найвідоміших позицій бару є «Єбанітка».
Кількість голосів: 122
Де: м. Київ.
Бюджет: ₴₴.
Деталі: бар для своїх, знаходиться в центрі міста, засновник – Кирило Кисляков.
Бар «Торф» знаходиться в центрі міста, проте точну адресу знають тільки свої. Засновник бару — Кирило Кисляков, у співвласності якого також відомі бари «БарменДиктат» та «СКЛАД». В затишному барі створена камерна атмосфера для чудових вечорів в компанії друзів. Потрапити до бару вперше можна тільки за компанію. Для непосвячених на сторінці бару в соцмережах зазначено, «нема ніякого торфа».
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Кількість голосів: 104
Де: м. Львів, вул. Братів Рогатинців, 37
Бюджет: ₴₴.
Деталі: бар з наливками, закуски, кілька зал, літня тераса, проведення сліпих дегустацій.
«Наливкарня» — для тих, хто любить наливки, коктейлі та мікси на їх основі. Заклад розташований в історичному центрі міста в кам’яниці ХVII століття. У барі кілька зал, інтер’єр створений в теплих тонах. Влітку в барі нас працює тераса, на якій можна спостерігати за ритмом міста. У меню 30 видів наливок на будь-який смак: солодкі, кислуваті, терпкі, легкі. Різноманітні їх поєднання в шотах, класичних коктейлях, лонгах та авторських міксах. До напоїв можна замовити кілька закусок, салатів, супів та десертів.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Кількість голосів: 80
Де: м. Київ, вул. Пушкінська, 20
Бюджет: ₴₴. Снеки (50 грн), страви для компанії (140 грн), страви (80 грн).
Страви: плов з бараниною – 80 грн, тарілка курячих крил – 140 грн, бургер – 140 грн, креветки – 50 грн.
Напої: «Хтивий зуб» – 35 грн, «Київський торт» – 35 грн, «Зіллячко» – 35 грн, «Козацький» – 35 грн.
Деталі: бар в центрі міста, мінімалізм в інтер’єрі та меню, демократичні ціни, ланч-меню, страви для вегетаріанців, великий вибір шотів.
The Drinkery – це затишний бар в центрі міста з демократичною ціновою політикою. Тут подають коктейлі та шоти, а також є лаконічне меню кухні з закусками, стравами на компанію та бургером. По п’ятницях та суботах заклад працює до 02:00, а вдень до бару можна завітати на ситний ланч.
Питейное заведение Белка
Кількість голосів: 67
Де: м. Запоріжжя, бульвар Шевченко, 8
Бюджет: ₴₴.
Деталі: монобар, концептуальний заклад, великий вибір горілки, домашня кухня, тематичний інтер’єр, в закладі мешкає жива білка.
Горілчаний бар «Білка» — це 158 видів горілчаної продукції з України та закордону, а також сети настоянок і наливок, які виготовляються шефом за авторськими рецептами. Шеф робить оригінальну подачу сетів за зразком подач які робили в радянських кафе — на візку з мірними стаканчиками; горілку наливають при гостях з оригінальних пляшок, а потім розливають в графини. До міцних напоїв можна замовити домашні страви та класичні закуски: пельмені, оселедець, сало, соління, суп.
Фото: Facebook СКЛАД, Наливкарня, The Drinkery.
Матеріал підготовлено за підтримки Ukrainian Bar Awards
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi