пошук
MVP
Автор
пошук
MVP
Автор
Принципи формують особистість та роблять людину тим, ким вона є. Напередодні проведення Національного відбору Bocuse d`Or Ukraine 2021 редакція PostEat разом з ТМ Kurator розповідає не тільки про професійні досягнення представників української гастроіндустрії, а й про їх життєві цінності та думки.
Сьогодні принципами життя і роботи ділиться Олексій Повторейко – співвласник та бренд-шеф restaurant group «НАЖИВО», Віце-президент Асоціації шеф-кухарів України.
Я не можу жити без своєї роботи.
Я ніколи не зупиняюся на досягненому.
В роботі головне – чесність і довіра.
Головні цінності в житті – це сім’я, друзі і робота.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Якби у мене був шанс щось змінити в житті, то я б залишив усе як є.
Мій головний козир – це мої знання.
Я не прощаю в роботі – неправду і безсовісних дій людей.
Міжнародний конкурс Bocuse d’Or у 1987 році заснував знаменитий шеф-кухар Пол Бокюз (Paul Bocuse). Це кулінарне змагання найвищого рівня і одночасно презентація новітніх кулінарних трендів, яке відбувається перед глядачами на кшталт спортивного чемпіонату. У конкурсі вагомий акцент роблять на креативності, використанні техніки, смаку і текстурі страви та її складових.
Мій ідеальний день – коли в ресторан приходить багато гостей і всі вони задоволені нашою роботою.
Якби я до кінця життя мав їсти лише один продукт, це були б справжні соковиті стейки з мікс-салатом.
Головне в ресторані – це люди, які віддаються своїй професії на повну.
Якби мені дали $1 000 000, я вкладав би в розвиток і масштабування своїх ресторанів.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Найдивніший комплімент, який мені говорили – у вас гарний кілт (чоловіча спідниця – елемент національного шотландського одягу).
Найдивніша їжа – це їжа в мішленівських ресторанах Країни Басків.
Професіоналізм проявляється в постійно якісній роботі.
Якби моє життя було фільмом, він називався б «З низу в топ».
Якби мені дали необмежені повноваження та ресурси, щоб зробити Україну гастрономічною країною, я б вкладав у шефів і гастроівенти більше, ніж у спорт. Я вважаю, що так Україну краще знатимуть у світі, а за рахунок гастротуристів збільшаться і прибутки..
ТМ «КURATOR» – це українська курятина добірної якості, що розуміє та відповідає потребам фуд-майстрів.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi