Принципи життя і роботи гастродіячів: шеф Олексій Повторейко - PostEat

пошук

Принципи життя і роботи гастродіячів: шеф Олексій Повторейко
17-07-2021 0 3434

MVP

Автор


Принципи формують особистість та роблять людину тим, ким вона є. Напередодні проведення Національного відбору Bocuse d`Or Ukraine 2021 редакція PostEat разом з ТМ Kurator розповідає не тільки про професійні досягнення представників української гастроіндустрії, а й про їх життєві цінності та думки.

Сьогодні принципами життя і роботи ділиться Олексій Повторейко – співвласник та бренд-шеф restaurant group «НАЖИВО», Віце-президент Асоціації шеф-кухарів України.

Я не можу жити без своєї роботи.

Я ніколи не зупиняюся на досягненому.

В роботі головне – чесність і довіра.

Головні цінності в житті – це сім’я, друзі і робота.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Якби у мене був шанс щось змінити в житті, то я б залишив усе як є.

Мій головний козир – це мої знання.

Я не прощаю в роботі – неправду і безсовісних дій людей.


Міжнародний конкурс Bocuse d’Or у 1987 році заснував знаменитий шеф-кухар Пол Бокюз (Paul Bocuse). Це кулінарне змагання найвищого рівня і одночасно презентація новітніх кулінарних трендів, яке відбувається перед глядачами на кшталт спортивного чемпіонату. У конкурсі вагомий акцент роблять на креативності, використанні техніки, смаку і текстурі страви та її складових.


Мій ідеальний день – коли в ресторан приходить багато гостей і всі вони задоволені нашою роботою.

Якби я до кінця життя мав їсти лише один продукт, це були б справжні соковиті стейки з мікс-салатом.

Головне в ресторані – це люди, які віддаються своїй професії на повну.

Якби мені дали $1 000 000, я вкладав би в розвиток і масштабування своїх ресторанів.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Найдивніший комплімент, який мені говорили – у вас гарний кілт (чоловіча спідниця – елемент національного шотландського одягу).

Найдивніша їжа – це їжа в мішленівських ресторанах Країни Басків.

Професіоналізм проявляється в постійно якісній роботі.

Якби моє життя було фільмом, він називався б «З низу в топ».

Якби мені дали необмежені повноваження та ресурси, щоб зробити Україну гастрономічною країною, я б вкладав у шефів і гастроівенти більше, ніж у спорт. Я вважаю, що так Україну краще знатимуть у світі, а за рахунок гастротуристів збільшаться і прибутки..


ТМ «КURATOR» – це українська курятина добірної якості, що розуміє та відповідає потребам фуд-майстрів.

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi