пошук
Андрей Валовой
Автор
пошук
Андрей Валовой
Автор
Чи вмієте ви насолоджуватися смаками, які дарує вам життя? Чи маєте сміливість дегустувати новий досвід та ділитися ним з іншими? Ми – так! 19 березня відбулася перша неймовірна вечеря третього сезону найсмачнішого гастрономічного проекту України – 13 Chefs /13 Шефів!! Учасників, гостей та партнерів проекту гостинно приймав харизматичний та досвідчений шеф-кухар Артур Туманян та Edem Resort Medical & Spa!!Кулінарний стаж Артура Туманяна 10 років, життєвий девіз: «Краще зробити і пошкодувати, аніж не зробити!». Меню, як завжди складалося із неймовірно смачних та незвичайних авторських страв та ідеально підібраних напоїв, які доповнювали та розкривали смак наїдків:
— Конина, копчені корнішони, жовтковий гель та пагони часнику (віскі «Кленсмен» (бленд))
— Риба, майонез з гранату, крем зеленого горошку та виноградне листя (біле сухе «Савана ПАР))
— Язик баранини, білі гриби, кров’янка, топінамбур (рожеве сухе «Гріндер Розе» (ПАР))
— Перепілка, ферментований овес, кане лоні (червоне сухе «Гріндер Пінотаж (ПАР))
— Медівник (херес білий солодкий «Крім Леєнда» (Іспанія)).
Запрошені поціновувачі гастрономічних задоволень вирушили у незабутні гастрономічні мандри, а шефи обмінювалися досвідом, задля професійного та творчого розвитку!
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Серед гостей вечері були шеф-кухарі ресторанів Львова, які оцінювали старання господаря вечора і його кулінарні вміння, організатори та представники ЗМІ. Проект проходить у Львові вже третій рік поспіль. За цей час до нього приєднався ряд міст України: Івано-Франківськ, Вінниця, Дніпро, Харків, очікуємо на Тернопіль, Київ. Ми хочемо, щоб гості відвідуючи заклад, бажали повертатися у нього знову, а його шефа сприймали, як творця смаку, який робить їхнє життя яскравішим та наповненішим завдяки гастрономічним мандрам, у які вирушає відвідувач разом із творцем якісної авторської гастрономії. Ми створили майданчик на якому усі можуть, а точніше мусять розвиватися. Це не тільки приготувати цікаві страви, це уміння працювати з гостями, спілкуватися і доносити свою філософію, свої ідеї і прориви, це уміння вести себе на рівні в колі лідерів і багато іншого.
Редакція сайту не несе відповідальності за зміст авторського матеріалу. Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi