12 нових вин і міцних алкогольних напоїв від знаменитостей, які варто спробувати - PostEat

пошук

12 нових вин і міцних алкогольних напоїв від знаменитостей, які варто спробувати
13-02-2023 0 598


Видання Food and Wine підготувало список з 12 нових вин і міцних алкогольних напоїв від знаменитостей. Усі вони представляють вдале поєднання між рідиною в пляшці та назвою. Кожна з цих пляшок з алкоголем займе гідне місце на вашій полиці.

Коньяк

Коньяк D’Ussé VSOP ($50) має нотки смажених кісточкових фруктів, теплого меду та солодких деревних спецій. Його смачно вживати як окремо, так і разом із їжею. Також варто звернути увагу на XO: ніжний і шовковистий, має більшу концентрацію та триваліший посмак. Чи може Jay-Z зробити щось погане?

Текіла Reposado

Casa Del Sol Reposado ($70), від Єви Лонгорії та створена Алехандрою Пелайо, це текіла з шовковистою текстурою, трішки солодка з нотами ананасів, кокоса, ванілі та розмарину.

Текіла Blanco

Виділяється дві пляшки: E. Cuarenta Tequila Blanco ($46) від Ерла Тайвона Стівенса-старшого. У ній відчувається пікантний кукурудзяно-горіховий смак. І Santo Tequila Blanco ($54) від Семмі Хагара та Гая Фієрі. У текілі відчувається перцевий характер, який доповнюється смаком смаженої кукурудзи та спецій, які відчуваються у кінці.

Текіла Añejo

The Rock’s Teremana Añejo Tequila ($40) має ноти карамелізованої агави, смажених горіхів і деревних спецій, усе це з нотками димного меду. Також шукайте Lobos 1707 Extra Añejo ($150), яку підтримує Леброн Джейма; каєнський перець на фініші надає текілі привабливого пряного характеру.

Горілка

Горілка Crystal Head ($55), заснована Деном Ейкройдом більш як десять років тому і досі залишається знаковою, з ніжними нотами кісточкових фруктів і ванільного заварного крему на м’якій оксамитовій основі. Звичайно, ця горілка упакована в характерну кришталеву пляшку у формі черепа.

Віскі

The Blackened x Willett Kentucky Straight Rye Whisky Finished in Madeira Casks ($140) — житній віскі з відтінками смаженої жовтої сливи, патоки та гострого меду. Вам не обов’язково бути фанатом Metallica, щоб насолоджуватися цим віскі.

Піно-нуар

Intercept Monterey County Pinot Noir 2020 ($20) від колишнього захисника і члена Зали слави професійного футболу Чарльза Вудсона. Вишуканий піно-нуар має ніжний смак пряних слив та чорної вишні, а також тривалий відтінок червоного апельсина. Це напрочуд ніжно.

Шира́з

Зворушливий аромат подрібненої чорниці, слив і подрібненого перцю доповнює збалансований смак у Pursued by Bear Baby Bear Columbia Valley Syrah 2018 ($60) від актора Кайла Маклаклена.

Каберне Совіньйон

Wade Cellars Three By Wade Cabernet Sauvignon 2018 ($40) просочене кіршем, чорною смородиною та какао-порошком, але жива кислинка зберігає свіжість. Зірка НБА Дуейн Вейд і гравець Джейсон Палмер — це команда мрії.

Кошерне вино

Доказом того, що кошерне вино може бути таким же смачним, як і некошерне, є Stoudemire Reserve Galilee Cabernet Sauvignon 2019 ($65) від Amar’e Stoudemire та ізраїльської виноробні Tulip. Це стигле, структуроване вино з нотками вишні та кедру, і завершальною витонченою ноткою тютюну.

Фото: скриншот

Читайте також: 

Що таке яблучно-молочне бродіння і для чого його використовують винороби?

«Смачна Кропивниччина» — рецепти та історії окремих родинних страв

Realme разом із Coca-Cola випустить лімітовану лінійку смартфонів

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi