5 найкращих брендів, які виготовляють веганську ікру - PostEat

пошук

5 найкращих брендів, які виготовляють веганську ікру
03-11-2023 0 500


Медіа Green Queen зібрало п’ять найкращих брендів веганської ікри, щоб задовольнити смаки веганів. Ікра рослинного походження забезпечує чудові текстурні, візуальні та смакові властивості, але без жорстокого поводження з тваринами, шкоди навколишньому середовищу та неймовірно високих цін. 

Cavi-art

Бренд Cavi-art виготовляє три типи ікри, використовуючи водорості ламінарії. Компанія переможець нагороди PETA за найкращий веганський продукт класу люкс.

Водночас асортимент Tosago містить альтернативи масаго (ікра корюшки) і тобіко (ікра летючої риби), які використовуються в суші. Вони доступні в помаранчевих, жовтих, чорних і зелених відтінках. Вся продукція Cavi-art виробляється на території Данії.

Zeroe Vegan Caviar

Ще один данський виробник веганської ікри Zeroe, використовує водорості, які «природно ростуть вздовж узбережжя Франції». Ця ікра, яка зберігається при кімнатній температурі, отримала відмінні відгуки від впливових осіб і знаменитостей в Інтернеті, завдяки своєму характерному чорному кольору, який надає стравам виразний візуальний акцент.

Веганська ікра від Zeroe виготовляється за допомогою водоростей, які виросли в чистій воді, після чого їх видобувають і формують у кульки. Для підвищення смаку вона доповнюється інгредієнтами, такими як чорний перець, куркума, лавровий лист тощо, які постачаються з різних регіонів Європи. Попри можливість зберігання при кімнатній температурі, бренд рекомендує подавати веганську ікру охолодженою для найкращого смаку.

Cavinoir

Хоча голландський виробник Cavinoir (раніше відомий як Tzar Caviar) не є виключно веганським брендом, але він виробляє два рослинних види ікри: один з блискучим чорним кольором і інший у стилі лососевої ікри (keta caviar) з червоно-помаранчевим відтінком.

Обидва продукти мають, як описує компанія, «ніжний морський смак», відзначаючи «солоні, рибні» нотки, які тануть в роті. Ці морські “перлини” є результатом методу сферифікації, використовуючи натрій альгінат, агар-агар, соняшникову олію, спеції, молочну кислоту та стабілізатор.

Albert Heijn

Ще одним голландським представником у цьому списку є мережа супермаркетів Albert Heijn. Власний бренд Albert Heijn — Vegan Kaviaar також є альтернативою на основі водоростей, яка має чорний колір. Компанія використовує водорості та екстракт кайєнського перцю, а також олію з ріпаку, лимонну кислоту, спеції, трави, барвники, стабілізатори і консерванти.

Deli-Caviar

У Німеччині берлінський бренд Deli-Caviar виробляє веганську ікру на основі агар-агару з різноманітними смаковими варіантами, які чудово виглядають на столі. Їх найпопулярніший варіант — це ікра з трояндовою водою, яка використовує олію дамаської троянди та як основні ароматизатори.

Крім того, є два варіанти ікри з бальзамічним оцтом — чорний і білий (з бальзамічним оцтом, винним соком і оливковою олією), аква-кольорова версія з смаком синього джину, червона — зі смаком вишні та ікра з апельсиновою квіткою. Крім того, Deli-Caviar також виробляє ікру зі смаком віскі-меду, але це вегетаріанські варіанти, не веганські.

Photo credit: Albert Heijn; Cavinoir

Читайте також:

Вино Beykush winery отримало платину на конкурсі Wine & Spirits Ukraine Awards 2023

Борщ готували ще в Стародавньому Римі

Не пропустіть New Food Summit – першу подію для Agri Food бізнесу 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi