пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
На YouTube-каналі «Борщ наш» вийшло нове відео з Аліною Токмиленко, співавторкою франківського ресторанного дива, співзасновницею 23 ресторанів та Промприладу.
Аліна Токмиленко розповіла, як змінюється ресторанний ринок в Україні, чому український сервіс кращий за європейський, чим добрий сервіс схожий на кефір, у чому різниця між Львовом та Івано-Франківськом. Також вона поділилась думками про нову філософію ресторанного бізнесу та про можливості для рестораторів-початківців і крафтових виробників.
Додамо, що «Борщ наш» — канал від засновників проекту Швидка Ресторанна Допомога. Всеволод Поліщук — ресторанний маркетолог, автор ресторанних концепцій. Андрій Валовий — фахівець з технології та організації роботи ресторану. Вони об’єдналися, аби допомагати рестораторам-волонтерам. Якщо ви ресторатор із потужною соціальною складовою і вам потрібна допомога, звертайтеся, Вам нададуть дві безкоштовні консультації щомісяця. Пишіть у приватні повідомлення: https://www.facebook.com/RestoHelpUkr...
Фото: Facebook Alina Tokmylenko
Читайте також:
У Луцьку пройде благодійна вечеря «Воєнний Мішлен»
Етномаркет повертається: 170 українських виробників презентують хендмейд-речі на маркеті Всі. Свої
Шефська вечеря в ресторані BEEF від Ксенії Амбер та Ігоря Зражевського
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi