пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
У рамках проєкту «Українська весна» засновники проєкту їzhakultura та видавництва їzhak Артем Брайченко та Олена Брайченко та шеф-кухар Віталій Гуралевич займалися промоцією українського культурного та гастрономічного продукту у Франції. Про це Артем Брайченко написав у Facebook.
“15 лютого у готелі Normandy Le Chantier — Machefert Group ми презентували книгу «Україна. Їжа та історія». Шеф-кухар Віталій Гуралевич та його колега, шеф-кухар ресторану Buckwheat La créperie Джузеппе Руджеро пригощали гостей українськими стравами з нашої книги.
Українські страви, розповідь від Олени, зацікавлені українською гастрономією гості, визначна локація — неймовірний мікс! Що може бути краще для промоції українських смаків?”, — розповідає він.
За його словами, приємною несподіванкою для гостей став розіграш трьох примірників видання «Україна. Їжа та історія» українською, англійською та французькою мовою від проєкту «Їжакультура» та організаторів, а також смачного кошика українських продуктів від “Лавки Традицій”.
“17 лютого єдиний український ресторан в Парижі Oranta приготували свою вечерю за рецептами книги. Велика подяка шефу Гуралевичу, що долучився до нашої розмови і розповів багато цікавого про українські страви з меню, звабивши гостей заходу смаками, які пропонує українська кухня ресторанів Кухня Гір HVOYA Apart Hotel Bukovel, Тавель Tavel Hotel & Spa, Верховель Hotel Verhovel, де він є шефом. Неймовірні враження справжньої домашньої атмосфери, дбайливо створеної власниками і командою закладу лишаться в мої пам’яті. Аплодую українцям, які розвивають успішний гастрономічний бізнес з справжнім українським смаком”, — додає Артем Брайченко.
Фото: Artem Braichenko
Читайте також:
Фелікс Безрук — гість сьомого епізоду подкасту «Реве та стогне ресторатор»
Обрядовий хліб з Одещини внесли до списку нематеріальної спадщини України
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi