Артем та Олена Брайченко і Віталій Гуралевич займалися промоцією української кухні у Франції - PostEat

пошук

Артем та Олена Брайченко і Віталій Гуралевич займалися промоцією української кухні у Франції
24-02-2023 0 866


У рамках проєкту «Українська весна» засновники проєкту їzhakultura та видавництва їzhak Артем Брайченко та Олена Брайченко та шеф-кухар Віталій Гуралевич займалися промоцією українського культурного та гастрономічного продукту у Франції. Про це Артем Брайченко написав у Facebook.

“15 лютого у готелі Normandy Le Chantier — Machefert Group ми презентували книгу «Україна. Їжа та історія». Шеф-кухар Віталій Гуралевич та його колега, шеф-кухар ресторану Buckwheat La créperie Джузеппе Руджеро пригощали гостей українськими стравами з нашої книги.

Українські страви, розповідь від Олени, зацікавлені українською гастрономією гості, визначна локація — неймовірний мікс! Що може бути краще для промоції українських смаків?”, — розповідає він.

За його словами, приємною несподіванкою для гостей став розіграш трьох примірників видання «Україна. Їжа та історія» українською, англійською та французькою мовою від проєкту «Їжакультура» та організаторів, а також смачного кошика українських продуктів від “Лавки Традицій”.

“17 лютого єдиний український ресторан в Парижі Oranta приготували свою вечерю за рецептами книги. Велика подяка шефу Гуралевичу, що долучився до нашої розмови і розповів багато цікавого про українські страви з меню, звабивши гостей заходу смаками, які пропонує українська кухня ресторанів Кухня Гір HVOYA Apart Hotel Bukovel, Тавель Tavel Hotel & Spa, Верховель Hotel Verhovel, де він є шефом. Неймовірні враження справжньої домашньої атмосфери, дбайливо створеної власниками і командою закладу лишаться в мої пам’яті. Аплодую українцям, які розвивають успішний гастрономічний бізнес з справжнім українським смаком”, — додає Артем Брайченко.

Фото: Artem Braichenko

Читайте також: 

Відвідуваність закладів Києва у лютому на 15% нижча за довоєнну. Найкращий трафік – у Львівській області

Фелікс Безрук — гість сьомого епізоду подкасту «Реве та стогне ресторатор»

Обрядовий хліб з Одещини внесли до списку нематеріальної спадщини України

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi