COSTANTINO PASSALACQUA / OSTERIA PANTAGRUEL для видання "Гастрономічний Космос" - PostEat

пошук

COSTANTINO PASSALACQUA / OSTERIA PANTAGRUEL для видання "Гастрономічний Космос"
22-03-2018 0 2523

Автор


В рамках підготовки до запуску друкованого видання «Гастрономічний Космос», яке буде презентовано у Києві 12 квітня 2018 року в Міжнародний День Польоту Людини в Космос, починаємо щоденно знайомити вас з шефами та їх цікавими думками щодо розвитку української гастрономії, її виходу на світову орбіту.

КОСТАНТІНО ПАССАЛАКВА / ОСТЕРІЯ ПАНТАГРЮЕЛЬ

Я щиро вважаю, що коли на кухні метушня і всі знервовані, це значить, що вона не організована.

COSTANTINO PASSALACQUA / OSTERIA PANTAGRUEL

I do believe that when there is rush and everyone’s nervous, it means that the kitchen is not organized.

Вже 12 квітня 2018 року в Міжнародний День польоту людини в космос відбудеться презентація унікального професійного друкованого видання «Гастрономічний Космос», метою якого виступає популяризація української гастрономічної культури, її ефективна та почасти ефектна інтеграція до світового простору гастрономії.

 

Замовити журнал можна за посиланням https://docs.google.com/forms/d/1lhw53kySjCSra3dG3Ymxsmf1F-4md2EbvRRkChM_qRc/viewform?edit_requested=true 

Читайте також в журналі Гастрономічний космос. vol.1: «Поїхали»:

Запуск унікального друкованого журналу «Гастрономічний космос»

CHRISTIAN WIEGAND CLAUSEN / RAY 

 

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi