Більше не pop-up: “Інші. Бар” від Євгена Клопотенка та Інни Поперешнюк розпочав роботу в новому форматі - PostEat

пошук

Більше не pop-up: “Інші. Бар” від Євгена Клопотенка та Інни Поперешнюк розпочав роботу в новому форматі
13-07-2023 0 591


Шеф-кухар та ресторатор Євген Клопотенко і співзасновниця компанії “Нова пошта” Інна Поперешнюк перетворили “Інші. Бар” у повноцінний концептуальний заклад. Раніше бар працював тричі на тиждень як pop-up у приміщенні львівського бістро «Інші». Відтепер його двері відчинені щодня за новою адресою: вул. Федорова, 12 навпроти Домініканського собору у Львові. Заклад працюватиме щодня з 16:00 до 23:00.

Концепція закладу не змінилася — у барі подають алкогольні коктейлі з овочів і фруктів, які ресторатори вирощують на власній фермі. Головна ідея закладу сприяти популяризації фермерських продуктів серед українців, не тільки в стравах, а й в напоях.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

“За кілька місяців роботи у форматі pop-up ми перевірили теорію, що з українських овочів та фруктів можна готувати смачні та сучасні напої. Наша концепція полюбилась українцям, що й стало поштовхом до розширення можливостей бару. Хочу, щоб кожен наш гість міг відчути на собі овочево-фруктову магію з дарів українського чорнозему не лише тричі на тиждень, а коли йому заманеться”, —  розповідає Євген Клопотенко. 

Коктейльну карту закладу складала шеф-барменка Марія Віндзор. У ній — 16 авторських коктейлів. Меню напоїв складається з трьох розділів. До першого — входять чотири сезонних коктейлі, які оновлюватимуться щомісяця й відповідатимуть кольору сезонних продуктів. Другий розділ — концептуальне меню. До нього увійшло чотири коктейлі присвячені старослов’янським богам. І третій розділ наповнюють ізі-дрінки — вісім заздалегідь приготовлених класичних коктейлів із додаванням одного фермерського продукту. Напої подаються «з-під кранів», відтак гості мають змогу отримати своє замовлення якомога швидше.

До коктейлів команда закладу пропонує 12 українських закусок. Серед них: оливки з аличі, хумус з білими грибами, пате з оленини, сирний льодяник, м’ясо з квашенням, сендвічі й сезонні овочі та фрукти. 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Крім оригінальних смаків, бар-ферма дивуватиме ще й атмосферою. За музичний супровід та культурні події у барі відповідатиме музикант і директор українського гурту NAZVA Павло Гоц. Серед запланованих проєктів: гостьові зміни за участі лідерів думок та зіркових гостей, жива музика від сучасних українських виконавців, тематичні dj-сети, камерні вечірки та прослуховування вінілових колекцій. 

“Україна класна, потужна та дуже красива. І про все це я буду намагатися розповідати гостям бару. Мені важливо, щоб кожна з ініціатив підсилювала смак та унікальність запропонованих коктейлів. Приміром, у нас буде вечір кантрі, коли в коктейльній карті переважатимуть напої на основі віскі. Або ж вечір джазової музики, коли акцент буде на вині чи джині. Моя мета зробити так, щоб гості бару посилювали свій гастрономічний досвід крутими культурними проєктами”, —  коментує Павло. 

Щоб відвідувачі почувалися, як на справжній фермі, інтер’єр закладу наповнили запашним сіном, очеретом, мішковиною та різноманітною городиною.

Відкриття бару відбудеться 15 липня о 16:00. Гостей чекає вечірка з унікальними авторськими коктейлями, смачними українськими закусками та диско-фанк від DJ Jurgen. 

Фото надані закладом

Читайте також:

Олександр Йоурз розповів про перший місяць роботи Yourz Asia Bar в Одесі

У Бразилії Burger King випустив бургери у стилі «Барбі»

Prada відкрив новий заклад в Італії

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi