Подивіться на коктейлі, які «друкують» на 3D-принтері - PostEat

пошук

Подивіться на коктейлі, які «друкують» на 3D-принтері
23-10-2020 0 1637


Ґуральня Bulleit (США) та стартап Print a Drink презентувала коктейлі на базі бурбону, які «друкуються» на 3D-принтері. Для коктейлів створили спеціальний рухомий бар — його також надрукували на 3D-принтері.

У квітні 2019 року виробник бурбону з Кентуккі Bulleit вже втретє став партнером фестивалю незалежного кіно Трайбека (Нью-Йорк). Особливість цього року в тому, що бренд пригощав гостей фесту коктейлями, які «друкувались» на 3D-принтері. Рухомий бар, де «друкувались» напої також було виготовлено на 3D-принтері. 

3D-коктейлі розробив стартап Print a Drink випускників австрійського Університету мистецтв та дизайну в Лінці. Для виготовлення напої використовують робота KUKA LBR iiwa з шприцевим екструдером. Через нього у чарку з прозорим напоєм подаються краплі різних сиропів. 

Для створення коктейлю потрібна людина — професійний міксолог змішує напої, а машина вже доповнює їх малюнком у товщі коктейлю. Процес доповнення триває близько хвилини. Передбачається, що замовник може спостерігати за технологічною частиною створення коктейлю. 

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от PRINT A DRINK (@printadrink)

3D-друк відбувається у підвішеному стані, тому щільність напою та сиропів добираються таким чином, щоб рідини не змішувались і «висіли» в тому місці, де їх розмістив принтер.

У базу принтера занесено сотні малюнків з крапель — від черепа до Ейфелевої вежі.

Фото: Bulleit

Читайте також:

На найбільшому у світі круїзному лайнері людей-барменів замінили роботами

В аеропорту Каліфорнії запрацював робот-баріста, який одночасно готує 10 замовлень

У Лос-Анджелесі з’явився перший мобільний ресторан-робот. Він готує органічні смузі без участі людини

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi