пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
Рейтинг The World’s 50 Best анонсував гастрономічний аукціон 3 липня на підтримку ресторанів. Серед лотів — день з відомим шефом Мауро Колагреко, подорож закладами Сінгапуру, майстер-клас з коктейлів у Лондоні тощо.
Аукціон під назвою Bid for Recovery відбудеться онлайн. Учасникам запропонують понад 100 лотів, які дадуть власникам нові гастрономічні враження та можливість особисто познайомитись із відомими особистостями зі сфери гостинності.
Так, наприклад, серед лотів є день з Мауро Колагреко (Mauro Colagreco), який відповідає за страви у найкращому ресторані світу Mirazur. Лот включає екскурсію закладом, похід на рибний ринок, участь у приготуванні страв та вечерю зі спеціальним дегустаційним меню та вином.
Деякі інші лоти аукціону:
• Тур на ферму Bleu Belle Farm першої тризіркової шефині Домінік Кренн (Dominique Crenn), майстер-клас з виготовлення шоколаду, дегустація вина та вечеря у ресторані Atelier Crenn;
• 4-денний тур закладами Сінгапуру, проживання у готелі Marina Bay Sands, вечеря у найкращому ресторані Азії Odette, коктейлі у найкращому барі Азії Atlas, екскурсія місцевим ринком з шефом Julien Royer.
• 3-денний тур у Перу разом з подружжям шефа Вірджиліо Мартинеса та Пії Леон, шефська вечеря в Андах та екскурсія до пам’ятки Мачу-Пікчу;
• Гастротур Австрією та політ на гелікоптері над Віднем;
• Тур ресторанами Берліна, шопінг та клабінг у німецькій столиці;
• 3-денний тур закладами Сан-Паулу у Бразилії;
Також учасникам запропонують пляшки рідкісних алкогольних напоїв, приватні майстер-класи від кухарів, винні тури та дегустації з відомими сомельє, екскурсії на яхтах тощо.
Всі гроші, зібрані на аукціоні передадуть закладам, які постраждали від пандемії COVID-19. Незалежні бари та ресторани можуть подати заявку на отримання гранту у липні.
Фото: The World’s 50 Best
Вже понад три роки ми розповідаємо вам про світ гастрономії. Будемо вдячні за підтримку на Patreon!
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi