День з кращим шефом світу, тур у Перу та клабінг у Берліні: The World's 50 Best готує великий аукціон - PostEat

пошук

День з кращим шефом світу, тур у Перу та клабінг у Берліні: The World's 50 Best готує великий аукціон
22-06-2020 0 657


Рейтинг The World’s 50 Best анонсував гастрономічний аукціон 3 липня на підтримку ресторанів. Серед лотів — день з відомим шефом Мауро Колагреко, подорож закладами Сінгапуру, майстер-клас з коктейлів у Лондоні тощо.

Аукціон під назвою Bid for Recovery відбудеться онлайн. Учасникам запропонують понад 100 лотів, які дадуть власникам нові гастрономічні враження та можливість особисто познайомитись із відомими особистостями зі сфери гостинності.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

With the help of the community of 50 Best chefs and bartenders the Bid for Recovery auction will be the biggest gastronomic auction of its kind! The auction, which opens on 3rd July, features lots that have been generously donated by some of the best and biggest names in the food and beverage world. There will be over 100 unmissable experiences to discover from all over the world and all funds raised will go towards providing financial relief for restaurants worldwide as they emerge from the Covid-19 pandemic. To read more about the Bid for Recovery auction, including a taste of what’s to come with some must-see highlights, follow the link in our bio. #50BestForRecovery #Auction #Gastronomy #Foodie #Travel #IGFoodie #Restaurant #Bar #Chef #Bartender #Foodstagram #Worlds50Best #Asias50Best #LatAm50Best #50BestBars #Asias50BestBars

Публикация от The Worlds 50 Best Restaurants (@theworlds50best)

Так, наприклад, серед лотів є день з Мауро Колагреко (Mauro Colagreco), який відповідає за страви у найкращому ресторані світу Mirazur. Лот включає екскурсію закладом, похід на рибний ринок, участь у приготуванні страв та вечерю зі спеціальним дегустаційним меню та вином.



Деякі інші лоти аукціону:

• Тур на ферму Bleu Belle Farm першої тризіркової шефині Домінік Кренн (Dominique Crenn), майстер-клас з виготовлення шоколаду, дегустація вина та вечеря у ресторані Atelier Crenn;
• 4-денний тур закладами Сінгапуру, проживання у готелі Marina Bay Sands, вечеря у найкращому ресторані Азії Odette, коктейлі у найкращому барі Азії Atlas, екскурсія місцевим ринком з шефом Julien Royer.
• 3-денний тур у Перу разом з подружжям шефа Вірджиліо Мартинеса та Пії Леон, шефська вечеря в Андах та екскурсія до пам’ятки Мачу-Пікчу;
• Гастротур Австрією та політ на гелікоптері над Віднем;
• Тур ресторанами Берліна, шопінг та клабінг у німецькій столиці;
• 3-денний тур закладами Сан-Паулу у Бразилії;

Також учасникам запропонують пляшки рідкісних алкогольних напоїв, приватні майстер-класи від кухарів, винні тури та дегустації з відомими сомельє, екскурсії на яхтах тощо.

Всі гроші, зібрані на аукціоні передадуть закладам, які постраждали від пандемії COVID-19. Незалежні бари та ресторани можуть подати заявку на отримання гранту у липні.

Фото: The World’s 50 Best

Вже понад три роки ми розповідаємо вам про світ гастрономії. Будемо вдячні за підтримку на Patreon!

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi