Джейкоб Мартін став найкращим барменом у 2023 році за версією Diageo - PostEat

пошук

Джейкоб Мартін став найкращим барменом у 2023 році за версією Diageo
02-10-2023 0 513


В Сан-Паулу Джейкоба Мартіна з Канади було названо найкращим барменом у 2023 році за версією виробника алкогольних напоїв Diageo. Про це йдеться на сайті Diageo.

З понад 10 000 барменів, які взяли участь у конкурсі цього року, 54 були запрошені на чотириденний глобальний фінал, де Мартін отримав головний приз Diageo World Class 2023 після низки випробувань.

«Для мене неймовірна честь виграти World Class, не лише тому, що це вершина індустрії, але й через гігантів індустрії, з якими я мав честь змагатися цього тижня», — каже Джейкоб Мартін. «Бармени — це дивовижна спільнота, і цей тиждень постійно нагадував мені про це. Ми всі підштовхували один одного, вчилися один у одного та отримувати дивовижну енергію цього фантастичного міста».

Джейкоб переміг після чотирьох днів напружених викликів під час змагань. Від створення класичних коктейлів до рівня TEN із улюбленим барменом Tanqueray No. TEN. Джейкоб також наважився піти на крок далі з універсальністю смаків Johnnie Walker Black Label, створивши коктейль Ketel One Garnished with Good, який не тільки вразив суддів своєю креативністю смаку, але справив позитивний вплив на місцеву громаду в Канаді.

До складу журі фіналу увійшли Моніка Берг (з лондонського Tayer + Elementary), Джакомо Джанотті (з Paradiso в Барселоні) та Аго Перроне (з лондонського The Connaught Bar).

Цього року World Class також включив галузевий форум, де була можливість залучити, просвітити та надихнути спільноту барменів за допомогою семінарів і панельних дискусій від суддів та гостей World Class.

Додамо, з моменту свого запуску в 2009 році Diageo World Class відіграв важливу роль у покращення споживання та трансформації коктейльної культури в усьому світі, підтримавши понад 450 000 барменів у всьому світі за допомогою навчання.

Photo credit: Diageo

Читайте також:

1500 літрів чаю, 18 годин церемоній та неймовірна атмосфера: як пройшов Kyiv Tea Festival

Підсумки International Sustainability Forum 2023

PRORESTO’23: Ресторанний форум про те, як вибудувати бізнес під час кризи

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi