Фільм «Поранена земля» переміг на фестивалі Most в Іспанії - PostEat

пошук

Фільм «Поранена земля» переміг на фестивалі Most в Іспанії
01-12-2023 0 425


Документальний фільм «Поранена земля» отримав головний приз журі фестивалю Most — Wine International Film Festival в Іспанії. Про це медіапроєкт «Серцевина» повідомляє у Facebook.

Автор сценарію, режисер фільму, засновник медіапроєкту «Серцевина» та журналіст Роман Заяць отримав головну статуетку.

«Ця нагорода — для всіх, хто працює на землі, хто власне збирає виноград минуючи міни та ракети, і наперекір обставинам робить вино і робить чудове вино. Це нагорода тим виноробам, сомельє, підприємцям, які загинули. І як журналіст скажу, що це в тому числі нагорода для всіх медійників, які, щоб розказати світу про справжні жахіття війни також втратили своє життя. Заради нашого майбутнього життя», — сказав Роман на врученні нагороди, яке відбулось 12 листопада.

У медіапроєкті додають, що Most — Wine International Film Festival — найбільший в Європі фестиваль, на якому представляють фільми про вино та культуру, проходить в іспанському містечку Вілафранка в Каталонії. Цього року на фестивалі було представлено майже 50 аудіовізуальних робіт різних форматів.

Документальний фільм «Поранена земля» розповідає про людей, які не залишили свою землю, продовжують про неї піклуватись, плекають свої лози, попри постійну небезпеку. Фільм насамперед розрахований на іноземну аудиторію, яка зможе дізнатись про війну не зі стрічки новин, а з особистих історій людей, які тут живуть, працюють, воюють, волонтерять і вірять у майбутнє.

Photo credit: Facebook Серцевина

Читайте також:

Юрій Ковриженко розповів про його пристрасть до локальних ринків

Топ дієтичних продуктів для здоров’я та гарної фізичної форми

Новий культурний проєкт «Різдзвоники» від «Сільпо»: масове виконання «Щедрика» та книга про Різдво

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi