пошук
Партнери
Автор
пошук
Партнери
Автор
Це професійний майданчик для власників, керівників ресторанів, готелів, кафе та постачальників, де обговорюватимуться ключові тренди HoReCa, бізнес-стратегії, технологічні інновації та ефективні інструменти для розвитку закладів.
Дата: 27-28 березня 2025
Локація: Київ, ACCO International
Виступи топових спікерів у сфері HoReCa з актуальних тем
Виставка товарів FMCG та рішень для бізнесу
Галерея новинок. Відвідувачами будуть виробники продуктів харчування та FMCG товарів, дистриб’ютори, які шукають нові пропозиції та ритейлери, представники HoReCa та підприємці. Буде представлена:
Столи переговорів між виробниками і мережами. Це формат індивідуальних зустрічей між виробниками та закупівельниками торговельних мереж. Учасники зможуть представити свою продукцію, обговорити умови співпраці та отримати зворотний зв’язок від ключових гравців ринку.
Ознайомтеся з повною програмою заходу!
Загальна виставка-конференція, у рамках якої проходить захід, налічує 1500+ власників та топ-менеджерів роздрібних мереж України, провідних виробників та імпортерів FMCG товарів.
HoReCaMaster Hub — це:
Доєднуйтеся та піднімайте свій бізнес на новий рівень!
Спікери події та їх теми:
Артем Блаута – Ресторатор, шеф-кухар, телеведучий, письменник. Співвласник та Бренд-шеф ресторанів «Ресторація Шпігеля». Входить в ТОП 25 шеф-кухарів України.
Тема: УПРАВЛІННЯ РЕСТОРАНАМИ З ТРЬОХ ПОГЛЯДІВ: БРЕНД ШЕФ, КЕРУЮЧИЙ, ВЛАСНИК
Михайло Шевелюк – Керівник Української Школи Гостинності — Ukrainian Horeca School, експерт з сервісу.
Тема: ЯК СТВОРИТИ НЕЗАБУТНІЙ ДОСВІД ДЛЯ КЛІЄНТІВ У СФЕРІ HORECA ТА ЗАЛУЧАТИ КЛІЄНТІВ У 2025 РОЦІ?
Євген Клопотенко – Шеф-кухар, креативний підприємець, громадський активіст. Співвласник гастрохолдингу “Інакші”, засновник брендів “100 років”, 100shop, MAKITRA.
Тема: ДІЄВА ЕКОСИСТЕМА У ФУД-РИТЕЙЛІ ДЛЯ ПІДТРИМКИ ЕКОНОМІКИ КРАЇНИ. ЕТАПИ І ПРИНЦИПИ СТВОРЕННЯ.
Володимир Пашкевич – Founder та СЕО ТОВ «БРАМА-Р».
Тема: БЕЗПЕКА ТА ЕФЕКТИВНІСТЬ У HORECA: РОЛЬ ПОСТАЧАЛЬНИКА В ПРОВАДЖЕННІ СТАНДАРТІВ HACCP
Лєране Тульчий – Авторка та власниця халяль-кафе «Кримський Дворик», рестораний продюсер закладів cheburek.ua.
Тема: ЯК ПРИВЕРНУТИ УВАГУ ВІДВІДУВАЧІВ ПРИ ВІДКРИТТІ НОВОГО ЗАКЛАДУ? ЩО ЗМІНИЛОСЯ В ЗАЛУЧЕННІ КЛІЄНТІВ 2024-25 РР., ЯК ОЧОЛИТИ ЦІ ЗМІНИ?
Анна Діль – Рестораторка, власниця 4-х ресторанів, викладач ХГПА та ХУУП, засновниця «Кулірна майстерня».
Тема: ЕМОЦІЙНИЙ МАРКЕТИНГ: ЯК СТВОРИТИ АТМОСФЕРУ, ЩО ПРИТЯГУЄ ГОСТЕЙ
Віталій Сидоренко – Директор компанії «ЯРОФРУТ», експерт у сфері виробництва та експорту заморожених ягід, фруктів і овочів.
Тема: УКРАЇНСЬКИЙ ПРОДУКТ: СМАК, ЯКІСТЬ, НАДІЙНІСТЬ. ЧОМУ ЛОКАЛЬНЕ ВИРОБНИЦТВО – ЦЕ МАЙБУТНЄ HORECA
Євген Комаров – Business developer, юрист ЮK «GLOBAL LAW», Засновник освітнього проекту для HoReCa.
Тема: АДАПТАЦІЯ ПРОСТОРУ ТА ПЕРСОНАЛУ 2025: ЯК ЗРОБИТИ ВАШ ЗАКЛАД БІЛЬШ ЗРУЧНИМ ТА ДОСТУПНИМ ДЛЯ КЛІЄНТІВ З ІНВАЛІДНІСТЮ, ВЕТЕРАНІВ
Анна Каткова – Співвласниця і керуюча партнерка True Burger Bar і Hendrick’s Bar (Київ), рестораторка, авторка семінарів.
Тема: ПОБУДОВА ДІЄВОЇ СИСТЕМИ МОТИВАЦІЇ ПЕРСОНАЛУ, ЯКА ДОПОМАГАЄ ЗАРОБЛЯТИ ВЛАСНИКУ
Ігор Гречко – СЕО SERVIO Soft.
Тема: ТРЕНДИ АВТОМАТИЗАЦІЇ В КАФЕ ТА РЕСТОРАНАХ
Анна Самарська – Директор з маркетингу в Pizza Day, агент з CJM, член Української Асоціації Маркетингу.
Тема: АКТУАЛЬНИЙ ВЕКТОР КОМУНІКАЦІЇ З КЛІЄНТАМИ
Уляна Гладій – Коуч та Наставник у Ресторанному Бізнесі.
Тема: ЯК ПОБУДУВАТИ WOW СЕРВІС У РЕСТОРАНІ ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ ЛОЯЛЬНОСТІ ГОСТЕЙ
Людмила Головіна – Консультант з впровадження системних стандартів з безпечності харчових продуктів.
Тема: ХАРЧОВА БЕЗПЕКА ТА ЗМІНИ В ЗАКОНОДАВСТВІ: АКТУАЛЬНІ ВИКЛИКИ ДЛЯ HORECA
Катерина Бенівська – Співзасновниця MOST Franchising.
Тема: ТЕМА УТОЧНЮЄТЬСЯ
Аліна Пухальська – Сомельє, експерт у створенні винних карт.
Тема: ТОП 3 ПРАВИЛА ДЛЯ СТВОРЕННЯ ДІЄВОЇ ВИННОЇ КАРТИ
Андрій Іонін – Шеф-кухар готельно-ресторанного комплексу “Dynasty”.
Тема: ЛОКАЛЬНІ ПРОДУКТИ. ЯК ПЕРЕТВОРИТИ РОБОТУ З КРАФТОВИМИ ВИРОБНИКАМИ В КОНКУРЕНТНУ ПЕРЕВАГУ РЕСТОРАНУ?
Денис Матвійчук – Керівник відділу продажу ECOTECH UKRAINE.
Тема: СОНЯЧНІ ЕЛЕКТРОСТАНЦІЇ ТА УСТАНОВКИ ЗБЕРІГАННЯ ЕНЕРГІЇ. КОМПЛЕКСНІ РІШЕННЯ ДЛЯ ПІДПРИЄМСТВ
Текст та фото надані партнером.
Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу.
Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi