Ігор Сухомлин опублікував нову добірку гастрономічних новин - PostEat

пошук

Ігор Сухомлин опублікував нову добірку гастрономічних новин
13-04-2023 0 863


Український ресторатор Ігор Сухомлин розповів, що Оля Копилова зі своєю командою запускають ресторан “Річка”, а у Вінниці команда бару «Полуночники» відкриває ізраїльське бістро «ЧікЧак». Це тільки частина з гастрономічних новин, якими Ігор Сухомлин поділився у Telegram-каналі “Новини Бессарабки”.

«Новини Бессарабки
1. Ну шо, чайна тєма качає. В One Tea Tree на Рейтарській привчають киян до найкращих чаїв з Юнь Наня. І червоного, і зеленого, і пуерів. I знаєте що? Мені залетіли червоні та шень-пуери. Сам п‘ю і вас запрошую.
2. Свою багаторічну пристрасть до чаю втілює і Володя Задирака. Я пам‘ятаю, як ми чотири роки тому сиділи зранку на виноробні в повній мовчанці і медитативно пили пуер. Володя керував процесом. Логічне продовження — чайна Monthang.tea на верхньому поверсі ПінчукАртЦентру. Вітаю!
3. Від чаю до риби. Оля Копилова з командою запускають ресторан Річка. Зрозуміло, що продукт річкова риба. Бички і камбала, сібас і лосось — це наша ресторанна риба в залежності від форматів, до якої всі звикли. Але товстолоб та карась, короп та сом в одному ресторані? Риба, яку українці купують в більшості на базарах та в супермаркетах. Реальний челенж і блакитний океан одночасно. Знаючи трохи Олю, роз‘їбе і покаже клас. Ось тобі локальность, виплюнь свою дораду, котик.
4. Вже 24 квітня Андрій Скіп‘ян, який вже рік захищає нашу країну, з командою відкривають Ukrainian Gastro Show. В цьому році івент буде присвячений нашому корінню, нашим продуктам та традиціям. Класні спікери. Якщо ви шеф або ресторатор, не тупіть — час купувати квитки та підтримувати своїх.
5. У Франківську на площі Міцкевича Валерій Поляков та Віктор Шевченко відкрили ресторан Амбасада. В мені хіти зі всього світу, тобто і борщ, і суші, і бургер. Локація шикарна. Були?
6. Стільки галасу про штучний інтелект. Вирішив спробувати створити назву для нового закладу (так, думаю про нього зараз). Тричі переписував ТЗ. Ну шо вам сказати. Виходить така банальщина та прямолінійність, що краще назвати бар Залупа, кафе У Світлани, чи дрінкарня Криниченька. Більш запам‘ятається. Люди ще для чогось потрібні.
7. Вже рік Одеса живе в напруженні без пляжу, туристів та ресторанних гостей в більшості своїй. Так, на щастя відновилися заклади Михайла Сєрєбріна та Діми Ковбасюка Моніка та Нікос, які качають на повну. Біток. Але нічого нового в сфері гостинності не відкрилось. І в цей час під звуки сирен увесь в білому та графіті Саша Йоурз відкриває азійске бістро. Невеличке, але яке. Одеса живе.
8. Вінниця. Команда бару Полуночники відкриває ізраільске бісто ЧікЧак. Має бути смачний хумус, тому що кухню там ставить шеф зі складним характером, довгим носом та гарним смаком. Скажитє, как йево завут?!
9. В кафе Зустріч (дякую вам за наші варенично-бургерні запари) шеф Артем Баклицький запустив сніданки. Раз’їб. Запрошую. Напишіть ваші враження.
10. Цікаво, що від комманди Стьопи Цуцмана, з їхніми технологіями барів та обладнанням, зараз практично вже не можливо сховатись, як в Україні так і в Европі. Гарний приклад, де достойний український продукт невпинно рухається на нові ринки. Якщо відкриваєтесь в Європі (да будь де), просто напишіть «Стьопа, допоможи». Бо робота з місцевими постачальниками будь-якого ресторанно-барного обладнання — це сльози та втрачений час.
11. Команда одеситів Вадим Целух&Ко відкриває бар Нєгроні в Бухаресті. Це рідний брат одноіменного бару на ЯрВалу. Вічної запари вам і вдячних румунських фанатів.
12. Ще приклад оптимізму — після багатьох років зразкової роботи Руслан Шибаєв повністю перебудовує кухню в головному стейкхаусі країни Beef meat&wine. Тобто гроші не з, а в Україну. Приклад.
Є ще новини, але якщо напишу, то знову будуть ображатися. Це значить, що люди залишаються людьми (я не про тих потвор), а бізнес рухається”,
 — розповів ресторатор.

Фото: Facebook Igor Sukhomlyn

Читайте також:

Pringles випустила чипси зі смаком незвичайної страви з Minecraft

Виробник віскі Jameson відновив поставки в росію

У Києві встановили мініскульптуру «Цукровий бурячок»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi