Всеукраїнська асоціація кондитерів: майстер-клас FOUR SEASONS, Сергій Кулькін - PostEat

пошук

Всеукраїнська асоціація кондитерів: майстер-клас FOUR SEASONS, Сергій Кулькін
13-02-2019 0 1838


«FOUR SEASONS» — нова концептуальна програма від неперевершеного кондитера Сергія Кулькіна! Автора кондитерських шедеврів, які полонили серця шанувальників в Європі, Азії та Сполучених Штатах!
Не проґавте можливість попрацювати під керівництвом харизматичного Шефа з неймовірною динамічною енергетикою!

2 дні 100 % практики, нові унікальні авторські техніки, витончений фудпейрінг та 10 стильних авторських десертів для усіх сезонів року!

Програма:

WINTER
Торт «Winter Notes» — мус з шоколаду з апельсином, апельсинова начинка з імбиром, фруктова бріош зі спеціями
Торт «Spicy Caramel» — карамельний мус, лимонне желе, рідка карамельна начинка з цитруса, груши та імбиру, лимонний бісквіт

Spring
Тарт «Перечний лимон» — пісочна лимонна основа, начинка з лимона, лайма і розмарина, ганаш з родевим перцем
Тарталетка «Лохина» -пісочна основа, франжипан, кулі з ягід, заварний крем, мус із ягід, свіжа полуниця;
Десерт «Весняний чізкейк» — реконструйоване сабле, кокосовий чізкейк, компот з полуниці і ревеня

Summer
Десерт «Summer Breeze» – заварне тісто, збитий Ванільний ганаш з лаймом, пісочна основа, гель малина-лайм, літні ягоди
Десерт «Павлова пьет Мохито» – фісташково-мигдалеве безе, Ванільний крем з м’ятою, граніте «Мохіто», свіжа малина
Торт «Paradise» – фісташковий дакуаз, шоколадний мус з лаймом і ромом, кремю із маракуйї

Autumn
Торт «Autumn Delight» – мигдалевий бісквіт, Хрустик й шар,, компот із груши та копченого віскі, мигдалевий мус
Десерт «Яблучний тоффі — крамбл» — мус із смаженим шоколадом, Ванільний крем, начинка з яблук «тоффі», крамбл

13-14 квітня

ТЦ «Глобус» 2. 1 поверх

вул.Городецького,1

м. Київ
Майдан Незалежності

Вартість 2 днів 100% практики -360 євро.

Реєстрація за тел.(067) 123 75 67

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi