Інвестиція у $169 млн має допомогти знайти рішення щодо харчових відходів - PostEat

пошук

Інвестиція у $169 млн має допомогти знайти рішення щодо харчових відходів
11-10-2021 0 676


Нове рішення щодо зменшення харчових відходів у продуктових магазинах отримало значне фінансування. Компанія Do Good Foods, заснована братами Меттом та Джастіном Каміне та їхнім батьком Хелом, розробила систему замкнутого циклу для збору та перетворення непроданих фруктів, овочів та м’яса у поживний корм для створення стійкого тваринного білка. Менеджер активів Nuveen інвестував у бізнес 169 мільйонів доларів. Про це повідомляє сайт Do Good Foods та Food Business News

Перше виробниче підприємство у Ферлесс-Хіллз, штат Пенсільванія, має можливість збирати та перетворювати 160 тонн надлишку їжі приблизно з 450 продуктових магазинів щодня. А в рік може перероблювати 60 тисяч тонн. Компанія планує поширювати модель по всій країні протягом наступних п’яти років. За оцінками компанії, щорічно в продуктових магазинах утворюється 48 млрд фунтів харчових відходів.

“Нам потрібні дієві рішення наших масштабних екологічних проблем, і вони нам потрібні зараз”, — сказав Метт Каміне, виконавчий директор Do Good Foods. “Ми не можемо дозволити собі чекати 10 або 20 років. Краса Do Good Foods у тому, що він має негайний економічний та екологічний вплив, спонукаючи нас до більш стійкої системи харчування для всіх”.

Перший продукт, який вийде на ринок, «Do Good Chicken», з’явиться у супермаркетах, ресторанах та інших точках харчування по всій країні, на початку наступного року.

Сем Касс, колишній кухар та радник президента Барака Обами, приєднався до Do Good Foods як головний стратегічний директор.

«Як шеф-кухар, який також займав місце за політичним столом, я працював з урядами, неурядовими організаціями, корпораціями та науковцями над вирішенням харчових відходів», — сказав пан Касс. “Do Good Foods вплине на це питання у таких масштабах, яких ми ще не бачили. Коли ми запускаємо наш бренд споживчих продуктів, орієнтований на місію зменшення харчових відходів, люди можуть просто з’їсти смачну курку і цим значно впливати на харчові відходи та зміну клімату”.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi