пошук
Сергій Лущик
Автор
пошук
Сергій Лущик
Автор
Наразі важливо мати приклади, коли ресторатори (підприємці) мають повагу до людей, своїх гостей, бажають допомагати іншим, а не провокувати поширення пандемії.
Ця новина по те, як своїм прикладом та власними діями продемонструвати зрілу, розумну і адекватну позицію. Один із випадків відповідального ставлення до бізнесу та поваги до прав і здоров’я інших людей.
Причини пандемії по всьому світу полягають, зокрема, у халатному ставленні до мінімізації ризиків розповсюдження вірусу та ігноруванні всіх можливих заходів безпеки. Відповідальність – це про повагу та про здійснення всіх кроків для випередження та мінімізації розповсюдження хвороби у критичних ситуаціях. Оскільки коли помирають люди, то ситуація є критичною.
Мішленовскій шеф-кухар Массімо Боттура (Massimo Bottura) закликав рестораторів не ризикувати здоров’ям відвідувачів і персоналу, тимчасово припинив роботу кафе та ресторанів до поліпшення ситуації з пандемією, викликаної поширенням коронавірусу.
Відзначимо, що в Італії вирішили додатково посилити карантинні заходи через гострий спалах смертельно-небезпечного коронавірусу.
Як заявив прем’єр-міністр Італії Джузеппе Конте (Giuseppe Conte), в країні закриють всі магазини, розважальні заклади, ресторани, кафе, тощо. Виняток становлять лише продуктові маркети та аптеки.
Читайте також:
В Англії лікеро-горілчаний завод випустив «алкогольний» гель для рук, як захист від коронавіруса
В Ірані 27 людей загинули вживаючи метанол для захисту від коронавірусу
38% американців відмовились від пива Corona через страх перед коронавірусом
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi