Коли ресторатор має повагу до людей: шеф Массімо Боттура закликав рестораторів не ризикувати здоров'ям персонала та гостей - PostEat

пошук

Коли ресторатор має повагу до людей: шеф Массімо Боттура закликав рестораторів не ризикувати здоров'ям персонала та гостей
13-03-2020 0 1318


Наразі важливо мати приклади, коли ресторатори (підприємці) мають повагу до людей, своїх гостей, бажають допомагати іншим, а не провокувати поширення пандемії.

Ця новина по те, як своїм прикладом та власними діями продемонструвати зрілу, розумну і адекватну позицію. Один із випадків відповідального ставлення до бізнесу та поваги до прав і здоров’я інших людей.

Причини пандемії по всьому світу полягають, зокрема, у халатному ставленні до мінімізації ризиків розповсюдження вірусу та ігноруванні всіх можливих заходів безпеки. Відповідальність – це про повагу та про здійснення всіх кроків для випередження та мінімізації розповсюдження хвороби у критичних ситуаціях. Оскільки коли помирають люди, то ситуація є критичною.

Мішленовскій шеф-кухар Массімо Боттура (Massimo Bottura) закликав рестораторів не ризикувати здоров’ям відвідувачів і персоналу, тимчасово припинив роботу кафе та ресторанів до поліпшення ситуації з пандемією, викликаної поширенням коронавірусу.

 

Відзначимо, що в Італії вирішили додатково посилити карантинні заходи через гострий спалах смертельно-небезпечного коронавірусу.

Як заявив прем’єр-міністр Італії Джузеппе Конте (Giuseppe Conte), в країні закриють всі магазини, розважальні заклади, ресторани, кафе, тощо. Виняток становлять лише продуктові маркети та аптеки.

 

 

Читайте також:

 

В Англії лікеро-горілчаний завод випустив «алкогольний» гель для рук, як захист від коронавіруса

В Ірані 27 людей загинули вживаючи метанол для захисту від коронавірусу

38% американців відмовились від пива Corona через страх перед коронавірусом

 

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi