Компанія SHABO вирішила розширити виробництво вин за кахетинською технологією - PostEat

пошук

Компанія SHABO вирішила розширити виробництво вин за кахетинською технологією
19-07-2023 0 692


Компанія SHABO вирішила розширити виробництво вин за кахетинською технологією та замовила 12 нових, ексклюзивних амфор-квеврі, адже «Помаранчева серія» SHABO Limited Edition, яка виготовляється за  цією технологією, впевнено та швидко підкорює світ. Про це компанія повідомила у Facebook. 

В результаті 12 нових, ексклюзивних амфор-квеврі, які виготовлені спеціально для SHABO, прибули з Грузії в Україну цього тижня. Аморми-кверві вже на виробництві, чекають на монтаж та свою першу роботу — виготовлення дебютної серії вина.

«Цікаво, що одна квеврі «створює» 1200-1500 пляшок вина на рік. Неповторні, лімітовані колекції вишуканого і дуже популярного «помаранчевого» вина.

Традиційно  квеврі  виготовлені з глини, тому мають коричнево-теракотовий колір. Але на фото вони сірого кольору, тому що транспортують ці безцінні амфори у цементній «шубі», щоб уникнути пошкоджень та мікро-тріщин під час перевезення», — йдеться у повідомленні виноробні.

Наразі на виробництві SHABO вже є 15 квеврі, які «працюють» з 2019 року. Скоро нові амфори будуть встановлені поруч з існуючими у єдиному комплексі.

«Цей крок означає тверду віру SHABO у щасливе мирне майбутнє незалежної України. Попри всі перешкоди та складнощі компанія продовжує вдосконалювати та розширювати своє виробництво, випускати нове вино, шукати  смакові поєднання, враження та ідеї для натхнення», — додають у компанії.

Фото: Facebook SHABO

Читайте також:  

Найстаріша крафтова пивоварня в США закриється після 127 років роботи

Клопотенко та UNICEF Ukraine будуть вчити дітей та молодь основам здорового харчування

У Львові пройде благодійна дегустація українських червоних вин

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi