Компанія «Контапел» презентує новий смак: Контабас Жар - український старовинний напій з вогнем чилі - PostEat
Компанія «Контапел» презентує новий смак: Контабас Жар - український старовинний напій з вогнем чилі
30-06-2025 0 297

Партнери

Автор


Компанія «Контапел» презентує новий смак легендарного українського напою — Контабас Жар. У новинці автентична рецептура зустрічається з пекучим характером справжнього чилі. Завдяки натуральним інгредієнтам та ретельно вивіреній формулі, напій розкривається поступово — м’який на початку, але з яскравим гострим посмаком, що запам’ятовується надовго.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Це поєднання, яке багато хто вважав би неможливим: терпкість бруньок чорної смородини, глибина витримки та складність аромату і вогонь натурального чилі, настояного за спеціальною рецептурою. “Мені хотілося створити напій, який би не просто дивував, а запам’ятовувався з першого ковтка. І я знав — цього ефекту можна досягти лише, якщо ввести у формулу щось несподіване, щось дикоростуче, щось гаряче,” — ділиться ветеран Роман Пелех, засновник бренду.

Контабас — старовинний український напій, створений на основі дистиляції та настоювання на бруньках чорної смородини. Його унікальна рецептура сягає століть, а сам процес виготовлення вимагає виняткової уваги до деталей. Для виробництва лише 10 пляшок необхідно зібрати близько 5 літрів свіжих бруньок, які можна збирати лише кілька днів на рік.

До асортименту компанії також входять інші смаки: Автентичний, Дим, Мед та Дуб — кожен із власним характером. Усі напої доступні до замовлення на офіційному сайті та в обраних магазинах партнерів.

«Контапел» — крафтовий сімейний бренд, що популяризує українську культуру через традиційний напій, який об’єднує спадщину та сучасність. Кожна пляшка — символ національного характеру, внутрішньої сили та  жаги до нового.

Фото: Контапел

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi