пошук
administration
Автор
пошук
administration
Автор
Споживати менше цукру – це той пунктик, який зазвичай зустрічається у планах на рік не рідше ніж вивчення іноземних мов. У тому, що обмежувати солодке треба, переконують лікарі, тренери, дієтологи. І один із найпростіших способів це зробити – припинити сипати цукор у чай чи каву. Але просто так взяти і кинути додавати звичні одну, дві чи три ложечки цукру до чашки – рішення, яке вдається не кожному. Учені з Британії впевнені, що робити так не варто.
Експерти зазначають, що різка відмова від цукру може спотворити смак улюбленого напою та викликати стрес. Тому радять не поспішати, а зменшувати кількість дуже поступово, щоразу додаючи все менше і менше цукру. Якщо діяти плавно, можна звикнути пити несолодкий чай без проблем. Що ж до використання штучних підсолоджувачів, то використовувати їх для боротьби із солодкою звичкою не варто. Вони спричиняють різкі коливання цукру у крові, можуть викликати сильний голод та провокувати переїдання і, як наслідок, надлишок калорій.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi