пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
Директор кулінарної школи MAD (Копенгаген) шеф Маґнус Нільсон звернувся до гастрономічної спільноти з проханням поділитись ідеями зменшення впливу кризи на ресторанний бізнес.
Про пошук антикризових ідей Маґнус Нільсон оголосив на своїй сторінці в інстаграм.
«Ми бачимо, що ресторани зараз переживають великий стрес і просимо вас поділитися ініціативами і творчими рішеннями, які допоможуть врятувати бізнес та адаптувати роботу закладів до роботи з обмеженнями», — написав шеф.
Керівник академії додав, що деякі заклади, які закрились на цьому тижні вже ніколи не відкриються. Ініціатива MAD покликана зменшити кількість таких випадків та дати надію рестораторам.
В коментарях до допису кухарі і ресторатори діляться своїми ідеями. Наприклад, малазійський шеф Viknesh Victor написав, що відмовився від статичного меню та готує страви, виходячи з актуальних запасів продуктів на кухні закладу та того, що вдалося придбати на ринку.
Інші коментатори пишуть про продаж подарункових карт, онлайн-уроки кулінарії та посилену роботу з доставлянням їжі.
Читайте також:
Шеф Маґнус Нільссон став директором кулінарної академії MAD Рене Редзепі
Организация Рене Редзепи «MAD» основала кулинарную школу
Юлия Аврора Огородник про Madrid Fusión 2020
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi