McDonald's звільняє сотні співробітників та скорочує зарплату - PostEat

пошук

McDonald's звільняє сотні співробітників та скорочує зарплату
10-04-2023 0 707


Мережа закладів швидкого харчування McDonald’s почала скорочувати частину працівників в рамках ширшої реструктуризації компанії. Про це повідомляє Wall Street Journal.

Також в рамках реструктуризації компанія скорочує зарплату та пропонує деяким працівникам зниження винагороди. Скорочення робочих місць і зміни в McDonald’s передбачені у США і за кордоном, включаючи відділи маркетингу та аудиту.

За інформацією видання, компанія повідомила власників ресторанів, що найближчими місяцями призупинить роботу деяких офісів.

Додамо, у січні мережа закладів швидкого харчування заявила, що перегляне корпоративний рівень персоналу в рамках оновленої бізнес-стратегії, що може призвести до звільнень в одних областях і розширення в інших.

Відповідно до останнього річного звіту McDonald’s, наприкінці 2021 року в компанії працювали близько 200 000 корпоративних співробітників і працівників ресторанів. Понад 75% з них базувалися за межами США. Більше двох мільйонів людей працюють у франчайзингових локаціях McDonald’s по всьому світу.

Читайте також: 

Львівський алкомаркет Bad Boy вибачився за скандальний напис на своєму фасаді

Лана Світанкова відвідала пивний фестиваль Salon de la Bière

У Львові створили найбільший в Україні тризуб з пасок

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi