Мережа «Молоко від фермера» відкрила перший заклад у США - PostEat

пошук

Мережа «Молоко від фермера» відкрила перший заклад у США
03-01-2024 0 449


Українська мережа «Молоко від фермера» відкрила перший заклад у Маямі, США. Про це у Facebook розповів співзасновник та СЕО компанії Тарас Мороз.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Тарас Мороз (@tm.ua)

“Незважаючи на важку ситуацію ми з командою почали розвиток компанії в США. 

Сир, запіканки, випічка, вареники, круасани, наполеон та інші торти, сирники, морозиво і навіть равіолі — все, що можна заморозити і доставити якісно через океан на інший континент вже вирушило в дорогу ! 

Стильна уніформа, паперові стаканчики, коробочки, все виробляється в Україні і відправляється також поїздом, літаком, кораблем”, – розповів Тарас Мороз.

Свіже молоко для закладу в Маямі постачають з ферми Sutton у Південній Флориді.

Заклад розташований за адресою: 1801 N Young Cir, Hollywood.

Photo credits: Facebook Taras Moroz

Читайте також:

Вінницькі та одеські голубці увійшли до переліку нематеріальної спадщини України

У SHABO розповіли, які сорти винограду вирощують у теруарі Шабо

Артем Блаута розповів, як збирає традиційні рецепти страв

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi