На фронті загинув сомельє Григорій Ткаченко - PostEat

пошук

На фронті загинув сомельє Григорій Ткаченко
01-09-2023 0 909


Захищаючи Україну на фронті загинув сомельє Григорій Ткаченко. Про це у Facebook повідомив кращий сомельє України 2018, переможець Wine Trophy 2018, засновник “Клубу виномандрівників” Олександр Меєр.

“Я не знав Григорія близько, запам’ятав його як легку у спілкуванні людину з живою цікавістю до вина, яка любить життя. Мені достатньо того, що у час загрози існування нашої країни, він встав на її захист. І загинув, захищаючи нас всіх. Спочивай з миром.

Я зневажаю сомельє роzії, що мовчазно чи відкрито підтримали агресію своєї країни проти нас та нашого дому. Ви думали, що ваша країна втручається в наші внутрішні справи тому, що краще знає як нам жити. Ви думали, що ви кращі за нас, а самі обміняли людяність на гроші та сумнівні ідеї. Ви думали, що вашу країну неможливо перемогти. Але ви помилялись. Сьогодні кожен з тих, хто знав Григорія, зневажає всіх своїх колег у роzії, що «внє палітікі» і «мьі знаєм как вам лучше» та бажає вам відчути той самий біль, що відчуваємо ми. А ми переможемо, і не дай вам Бог зустрітися з нами деінде чи приїхати потім до України”, — написав він. 

Олександр Меєр, як рядовий член «Асоціація сомельє України«, знову звернувся до ASI — Association de la Sommellerie Internationale з закликом позбавити членства “Російську Асоціацію Сомельє”.

Усі охочі можуть фінансово підтримати сім’ю Григорія Ткаченка. Посилання на банку: https://send.monobank.ua/jar/8WiZrfXTsc. Номер картки банки: 5375 4112 0820 1702
Фото: Facebook Макс Скрильніков; Facebook Олександр Меєр

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi