На Малій Житомирській відкриється чарочна «Анжела». Її створила колишня журналістка - PostEat

пошук

На Малій Житомирській відкриється чарочна «Анжела». Її створила колишня журналістка
01-10-2019 0 3161


5 жовтня на вулиці Мала Житомирська, 15 (вхід через арку) відкриється бар «Анжела. Напої та свято» у форматі чарочної. У закладі продаватимуть алкогольні напої — від ігристого вина до джину та коктейлів та сподіваються відродити атмосферу «інтелігентних рюмочних», де люди збиралися поговорити про все на світі.

Засновниця закладу Тетяна Овіннікова 10 років працювала в журналістиці, а чарочна «Анжела» — це стартап і давня мрія. Реалізувати ідею допомогли власники винного бару «Малевич» та ресторану «ЕТЕР» Мітя Ятім та Андрій Пелюховський.

Головна ідея чарочної «Анжела» — повернути культуру не мережевих закладів на кшталт «інтелігентних рюмочних», де б люди збирались обговорити все на світі. За легендою Анжела — це власниця закладу, що отримала спадок від своєї мами, а та у свою чергу від своєї. Ця історія символізує зв’язок поколінь і показана в деталях інтер’єру — кришталевих люстрах, фужерах вінтажних форм.

Очікується, що в закладі подаватимуть ігристі вина, бренді, джин, коктейлі, тощо. Ціна напоїв буде не вищою за 100 грн. Добірка страв з нотою ностальгії — канапки з червоною рибою або трубочки зі згущеним молоком. Ціни — від 50-60 грн.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi