На Одещині виявлено цех з фальсифікованим алкоголем на понад 1,5 млн гривень - PostEat

пошук

На Одещині виявлено цех з фальсифікованим алкоголем на понад 1,5 млн гривень
14-07-2023 0 461


В Одеській області у підпільному цеху виготовляли та зберігали алкогольну продукцію під виглядом понад 20 відомих брендів. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Одеській області.

Оперативники управління стратегічних розслідувань в Одеській області спільно з детективами територіального управління Бюро економічної безпеки України викрили незаконне виробництво підакцизної продукції. Організував діяльність 39-річний житель області, який керував незаконним виготовленням продукції з підробленими марками акцизного податку України та без них.

“У рамках досудового розслідування та проведених оперативних заходів встановлено місце виготовлення продукції. Підпільний цех обладнали всім необхідним знаряддям, що забезпечує повний цикл виготовлення алкогольної продукції, а саме: насоси, харчові барвники, шланги, діжки для зберігання, упаковка із символікою  відомих брендів”, — повідомляють правоохоронці.

Поліцейські провели санкціоновані обшуки та вилучили обладнання і понад 4500 літрів алкогольної продукції на загальну суму понад 1,5 млн грн.

Досудове розслідування триває за ч. 3 ст. 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до десяти років з конфіскацією майна, з вилученням та знищенням незаконно виробленої або придбаної продукції, обладнання для її виготовлення.

Процесуальне керівництво у досудовому розслідуванні здійснює Одеська обласна прокуратура.

Фото: Головне управління Національної поліції в Одеській області

Читайте також:

Через підрив росіянами Каховської ГЕС загинуло понад 11 тисяч тонн риби

Опублікована друга частина рейтингу Asia’s 50 Best Bars 2023 (51-100)

Алекс Купер анонсував відкриття ресторану кримськотатарської кухні «Селям» у Львові

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi