Наливка «Вишнева спокуса» здобула перемогу на дегустаційному конкурсі у Великій Британії - PostEat

пошук

Наливка «Вишнева спокуса» здобула перемогу на дегустаційному конкурсі у Великій Британії
15-11-2023 0 427


Наливка «Вишнева спокуса» від Bayadera Group здобула золоту медаль на дегустаційному конкурсі «The Liqueur & Speciality Masters 2023» у Великій Британії, який був організований та проведений в співпраці з журналом The Spirits Business. Про це у Facebook повідомляє Bayadera Group.

«Мета конкурсу знайти та нагородити кращі світові бренди Craft Spirits. У сліпій дегустації зазначеного конкурсу була представлена ТМ «SPOKUSA» (Вишнева Спокуса) та за рішенням незалежних суддів-дегустаторів гідно виборола Золоту Медаль. 

В Україні наливки, безперечно, несуть культурне значення, та цілком виправдано їх можна вважати національним надбанням», — розповідають у Bayadera Group.

У компанії додають, що «Вишнева спокуса» виготовляється згідно з українськими традиціями на основі спиртового морсу вишні і вишневого соку з додаванням добірних стиглих плодів, які є у кожній пляшці. 

«Вона чудово підходить як аперитив для розігріву апетиту та створення гарного настрою, стане бажаним гостем у колі друзів, пасуватиме до сімейної вечері або теплих родинних свят. Напій буде доречним сувеніром з України, адже без слів передасть запальний характер українського народу», — розповідають у Bayadera Group.

Photo credit: Facebook Баядера Груп

Читайте також: 

Юрій Ковриженко готуватиме на International Bazaar 2023

Microsoft випустила шоколадний контролер Xbox до прем’єри фільму «Вонка»

Колумбія ухвалила «закон про нездорову їжу»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi