Неприпустима та образлива сирна дошка від Гордона Рамзі - PostEat

пошук

Неприпустима та образлива сирна дошка від Гордона Рамзі
23-09-2020 0 2364


Нещасний відвідувач закладу Гордона Рамзі, звернувся до TripAdvisor, щоб поскаржитись на сирну дошку за 20 фунтів стерлінгів. Обурений клієнт охарактеризував її подачу такими словами, як «непристойна» та «образлива».

Фото: TripAdvisor.com

Раніше до цього Гордона розкритикували за розмір стейка та чіпсів, які подавали в його закладі, порівнявши страву з «дитячою порцією».

Фото: TripAdvisor.com

Останнім клієнтом, якого розчарувала їжа телевізійного кухаря, став Саймон, який залишив гнівний відгук та дві зірки на TripAdvisor. «Меню закладу нудне у порівнянні з іншими місцями по місту. Їжа не відрізняється незабутнім запахом та смаком. На жаль, мені здається, що цей ресторан заблукав – йому потрібно поглянути на те, що роблять його суперники, і варто оновити меню- додати соус з щавлю до равіолі з омарів замість ідеального біску з молюсків не найкраща та передова ідея. Я також вважаю, що просити 20 фунтів стерлінгів за шматочок блакитного козячого сиру та нормандського вершкового, які запам’ятались лише ніжністю,  але не смаком, образливо» — скаржиться Саймон.

Фото: Facebook Gordon Ramsay 

Читати ще: «Воно сире»: стейк Гордона Рамзі затролили у Твіттері

Гордон Рамзі відкриє Академію кухарів в 2021 році

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi