Новий проєкт. Київ: перша в Україні безглютенова пекарня INAKSHA - PostEat

пошук

Новий проєкт. Київ: перша в Україні безглютенова пекарня INAKSHA
27-10-2020 0 1352


Назва: INAKSHA

Де: вул. Ушинського, 38

Формат: пекарня

В столиці розпочав роботу унікальний київський стартап в галузі здорового харчування INAKSHA. Це перша в Україні сертифікована пекарня, де готують хліб без глютену, який не шкодить здоров’ю. Рецептура хлібу базується виключно на органічних інгредієнтах, де не використовуються пшениця або інші злакові, що містять глютен.

Тепер всі, хто дотримується безглютенової дієти за станом здоров’я, слідкує за стрункістю та веде здоровий спосіб життя, потребує особливого раціону, цінує не лише користь, а й смак можуть придбати безпечну, корисну, а, головне, смачну безглютенову випічку.

Пекарня працює за стандартами безглютенового виробництва (BRC 12 Additional Modul Gluten-free Manufacture), що означає повну безпеку та найвищу якість продукції.

Безглютенова випічка, рецепти якої розробили технологи пекарні INAKSHA, корисна також вагітним жінкам, годуючим мамам, дітям, особам похилого віку та людям з чутливим шлунково-кишковим трактом. Усі, хто бажає дотримуватись здорового раціону харчування та отримувати максимальну користь від продуктів, також мають додавати безглютеновий хліб до свого щоденного раціону.

Замовити безглютеновий хліб ви можете на сайті пекарні — забрати замовлення можна також самостійно на вулиці Ушинського, буд. 38 або оформити доставку просто додому.

Як створювався проєкт INAKSHA, чому безглютенове харчування є частиною здорового способу життя та в чому секрет авторських рецептур пекарні — читайте скоро у спецпроєкті на PostEat.

Фото: INAKSHA

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi